ıyıyım hacı cay ıcıyorum sen napıyorsungünaydın lan napyın
bende çikolatalı kek yiyomm canım istedi sabahalanıyıyım hacı cay ıcıyorum sen napıyorsun
tabıkı sıkıntı cıkarbende çikolatalı kek yiyomm canım istedi sabahalan
canm san birşy danışcm ben ya belki bilgin vrdır
ben resmi bir yerde genel sekreterim
ama babamdan ölüm aylıığı alyrm
eğerki sigortam yatrsa aylığım tamamen kesiliyor
bizde sigorta yapmayalım dedik ama olmuyor sigorta girişi olmadan girişim yaplmyr sisteme
dolayısı ile imza yetkside verilmiyor
benm yerime başkasınnı göstersek sigortalı gibi o çalışyor gibi olsa hep onun adı geçse yarın birgün bir sıkıntı cıkarmı
cezası cok büyük diyorlar ama ya :
1 milyar maaş alıyorum canm burdanda 1 milyar alıyorum.. of of.. .işte benm yerime başkası gözüksün ama ben çalşym dedm şikayetr felan olmadan anlaşılır mı semce bu işide kaçırmak istemymtabıkı sıkıntı cıkar
sen ne kdr maas alıyosun babandan ?
suan calıstıgın sırket ceza yemeyı goze almaz bence1 milyar maaş alıyorum canm burdanda 1 milyar alıyorum.. of of.. .işte benm yerime başkası gözüksün ama ben çalşym dedm şikayetr felan olmadan anlaşılır mı semce bu işide kaçırmak istemym
evet canm kesilecek ama su an kesilmesine gerek yokkievlenınce babandan olan maas kesılırmı acaba ?
canım benım eskı calıstıgım yerde calısan ama sıgortası dıger subede gorunen ınsanlar vardı herhangı bır denetleme olursa ben burda calısmıyorum demen lazımevet canm kesilecek ama su an kesilmesine gerek yokki
zatn geliyor ben neden emeglimle alıyım bu parayı demi çalışmasam da gleceksigortam olursa kesilecek
eniştem başkan oldugug için göze alyor ama bende ceza yerim sahte sigortası olan kişide ceza yer dm i
evet canm biliyorum. öyle derim ama yan tarafaz felan sorduklarnda o kız burda çalşyr derlercanım benım eskı calıstıgım yerde calısan ama sıgortası dıger subede gorunen ınsanlar vardı herhangı bır denetleme olursa ben burda calısmıyorum demen lazım
canm sigorta girişim olmadan ankaraya sekreter olarak atanmıyorumndn baska bı ınsana sıgorta yapma geregı duyuyorsunuzkı ,
sen orda sıgortasız calıs maasını al herhangı bır denetım olursa da bn calısmıyorum dıyeceksın ve kendı ımzanı atma fatura fılan kesıyorsan
canm sigorta girişim olmadan ankaraya sekreter olarak atanmıyorum
aynen fatura resmi evrak düzenliyorum. eniştem ben atarm imzayı sorun olmaz dedide.
benm sekretr olarak gözükmem için ankaraya yazı gitmesi gerekiyormuş
benmde ssk girişimi istiyorlar
o olmassa maaşımda yatmöıyor sekreter olarakda gözükemiyorum
evet canm biliyorum. öyle derim ama yan tarafaz felan sorduklarnda o kız burda çalşyr derleroff niye böyle oluyor ya niye sanki tam iyi bir iş buldm derken
sen resmı bır kurumdamı calısıyorsun ?canm sigorta girişim olmadan ankaraya sekreter olarak atanmıyorum
aynen fatura resmi evrak düzenliyorum. eniştem ben atarm imzayı sorun olmaz dedide.
benm sekretr olarak gözükmem için ankaraya yazı gitmesi gerekiyormuş
benmde ssk girişimi istiyorlar
o olmassa maaşımda yatmöıyor sekreter olarakda gözükemiyorum
evet canm rsmi bir kurumda çalşyrm ben. ankara ve konyaya bağlısen resmı bır kurumdamı calısıyorsun ?
canım ne dıyım bılemedım ıs ıyı olabılır ama sonucta aylık senın hakkın baska bı ısyerınde sıgortasız olcak sekılde anlasıp ıse gırebılırsn o zmn hem maas alırsın hem aylıgını bırıkımın olur en azndan yanıevet canm rsmi bir kurumda çalşyrm ben. ankara ve konyaya bağlı
Haklsn tatlım ben o aylığı zaten çalışmadan alyrm neden çalışıp alym ki iste kendimn ceza yemeyecegini bilsem oda garanti değil birazda kafam dagilsn evde durmaym isstemstm neyse ha yi rli boyleyms kusura bkma sennde kafani patlatdmcanım ne dıyım bılemedım ıs ıyı olabılır ama sonucta aylık senın hakkın baska bı ısyerınde sıgortasız olcak sekılde anlasıp ıse gırebılırsn o zmn hem maas alırsın hem aylıgını bırıkımın olur en azndan yanı
yok cnm ya bnmde ısım yok oturuyordumHaklsn tatlım ben o aylığı zaten çalışmadan alyrm neden çalışıp alym ki iste kendimn ceza yemeyecegini bilsem oda garanti değil birazda kafam dagilsn evde durmaym isstemstm neyse ha yi rli boyleyms kusura bkma sennde kafani patlatdm
inşallah tatlm bakalm Enstemdd gelsnde Onunlada konusalm bi bu arada sen ne is yapyn hala demedn bna o degilde cok pis yakalandik ya lanyok cnm ya bnmde ısım yok oturuyordum
muhabbet etmıs olduk
ama gercekten sıgortadan kacan yapmak ıstemeyen yerler var yanı anlasırsan calısırsın zaten babandan aylıgında gelcek gecınırsın mıs gbıı
kızım temızlıkcıyım dıom ınanmıyosuninşallah tatlm bakalm Enstemdd gelsnde Onunlada konusalm bi bu arada sen ne is yapyn hala demedn bna o degilde cok pis yakalandik ya lan
Gerçeğini deee gerçeğini lankızım temızlıkcıyım dıom ınanmıyosun
genel mudurum dıom onada ınanmıyosun
napım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?