dıger topıkte konusalımGerçeğini deee gerçeğini lan
Tezim bitti ve yuksekokula gonderildi...
Bu esnada yanimdan hic ayrilmayan gozumun nuru yavuklumNeverOne 'a...
Her ne kadar pro olmasa da kalbi pro @cesmi_naz'a...
Ve diger yavru kuslarim_Sitare_ SeSiLya_ @Mascara @svda83 @MissisHippi @EnHarbiKiz ve daha aklima gelmeyen varsa iste onlara tesekkuru borc bilirim...
Gaza geldim, Ulusa Seslenis konusmasi yapacagim, yarin sabah ATV, saat 10:30, beni izlemeyi unutmayin...
Evlerden irak not: Duzeltme gelirse cok pis dot olurum!
Tokat gibi yuzume carpan not: Hala irgat gibi calismaya devam, degisen bir sey yok ama ossun, tez bitti la boru mu?
Beyin terk not: Tezimin basligini vucuduma dovme yaptirmayi dusunuyorum, fikirlere acigim, dot nasil?
Cenemi kapadim, siz bu satirlari okurken, ben dudagimda tarti kadar ucugumla uyuyor olacagim, saygilar sevgiler
angelıc ıkı topıgı bırden ıdare edıyoda
angelıc ıkı topıgı bırden ıdare edıyodayorulmasın dıye orda konusalım ddm
napımEe ne yaptın, nasıl oldun?
Neden?napım
basım agrıyor
iki topiğimi birden idare ediyorummmm yuhh bu nasıl bir tabir ayıp beEe ne yaptın, nasıl oldun?
mıgrenım tuttu ondanNeden?
pis cadıııangelıc ıkı topıgı bırden ıdare edıyodayorulmasın dıye orda konusalım ddm
bende eskı uyeyım canımiki topiğimi birden idare ediyorummmm yuhh bu nasıl bir tabir ayıp be
bn cok eski üyelerdenim.
yeni üyelik aldıma bakmayın
ordada bir çok arkadaşım var
aşk olsun lorinn
Vurma kıza ona ancak ben vururumiki topiğimi birden idare ediyorummmm yuhh bu nasıl bir tabir ayıp be
bn cok eski üyelerdenim.
yeni üyelik aldıma bakmayın
ordada bir çok arkadaşım var
aşk olsun lorinn
ablaya cadı denmez agzına acı bıber surerımpis cadııı
Geçmiş olsun canım ya migren mideden geliyor biliyorsun değil mi? Mideni düzeltmedikçe baş ağrın da geçmezmıgrenım tuttu ondan
bgn benden 4 ay 8 gun kucuk oldgu ortaya cıktı o tyuzden kızıyo banaVurma kıza ona ancak ben vururum
Sen napıyosun, iş nasıl gidiyor?
ben soguk aldım bıraz ondan basım agrıdı dıye dusunuyordumGeçmiş olsun canım ya migren mideden geliyor biliyorsun değil mi? Mideni düzeltmedikçe baş ağrın da geçmez
aa sunlara bak ben öksüz gibi kaldım lann.Vurma kıza ona ancak ben vururum
Sen napıyosun, iş nasıl gidiyor?
Hmm hex de ben ondan küçüğüm diye gıskanıyo benibgn benden 4 ay 8 gun kucuk oldgu ortaya cıktı o tyuzden kızıyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?