babam acayıp bı ınsan nasıl tanımlamalıyım onu bılemıyorum ,canım ailevi durumunu tam bilemediğim için birşey diyecemim bu duruma
Babanın derdi sıknıtısı cok mu
Annen nerdedi peki
çok mu derdi sıkıntısı var.
herşey üst üstte gelmiş
ama babanın yaptığı çok ayıp olmuş.
sen bir kızsın hemen ne öyle küfür etmek heleki beddua ile konuşmak
baban normal değil anlaşılan.
canım ınan o 2 saat kapıda kalmıssa bn kendımı asarım yok oyle bısey en fazla 10 dk beklemıstırYok senin suçun olduğundan değil zaten kapıda kalmış ya saracak yer arıyor işte.
İçkisi var mı?canım ınan o 2 saat kapıda kalmıssa bn kendımı asarım yok oyle bısey en fazla 10 dk beklemıstır
alkollumuyducanım ınan o 2 saat kapıda kalmıssa bn kendımı asarım yok oyle bısey en fazla 10 dk beklemıstır
İçkisi var mı?
evet kızlar ıcıyo zaten her aksamalkollumuydu
bence mevzu kapı felan değilYok senin suçun olduğundan değil zaten kapıda kalmış ya saracak yer arıyor işte.
canım alkol alıyormuş.. alkol alan birinden herşey beklenir zten küfür hakaret beddua şaşırmadım.babam acayıp bı ınsan nasıl tanımlamalıyım onu bılemıyorum ,
annemle 23 senedır evlıler hala kavga edıyorlar hala annem dayak yıyor
bız uyuyup onu merak etmedıgımız ıcın ona layık cocuklar degılmısız oyle soyluyor
en cok annene üzüldüm ben yazık kadın neler yaşıyor kim bilir
evet kızlar ıcıyo zaten her aksam
hoşgeldin canm nasılsın..ben geldımmm :)
evet kızlar ıcıyo zaten her aksam
hosbulduk,hadı konu degıselım lorin i daha fazla uzmeyelımmhoşgeldin canm nasılsın..
canım alkol alıyormuş.. alkol alan birinden herşey beklenir zten küfür hakaret beddua şaşırmadım.
zten kendinde olsaydı o bu kadarını yapmazdı .! cok yazık grçekten sizin psikolojinizi hiç mi düşünmüyor bu adam ?
hadi onuda geçtim hiç mi Allah korkusu yok kaç yaşına gelmiş .
Dur demek lazım bu druma annesi babası abileri hayatta ise gelsin konuşsunlar
Düzelmiyorsa annen neden cekiyor bu adamı o kadın daha kötüdür.
annem cekıyor ıste bılmıyorum ben cekme dıyorum bana dıyorkı kardesını bırakıp nereye gıdeyım kardesımde 17 yasında erkek yanıen cok annene üzüldüm ben yazık kadın neler yaşıyor kim bilir
neden çekiyorsunuz böyle birisini.
ben kucuklugumden berı hatta bebeklıgımden berı bu sorunların ıcerısındeyım bozulacak psıkolojım bıle kalmadı dıyebılırım dedım ya amcam daha beter bı ınsan dıye bız eskıden yanyana evlerde oturuyorduk son 5 senedır ayrıyız oda esını doven sureklı ıcen hergun kavga dovus yasayan bı ınsandı ben hep boyle konuların ıcınde buyudum annem bana hamıleyken amcam bıghun bzm kapımıza dayanmıs annem cok korktyugu ıcın bn karnında sarılık gecırmısım dogdugumda cok hastalanmısım kuvozde kalmısım uzun sureler herkes olur yasamaz dıyormus bnm ıcınLorincim kötü bir durum evet. Kimsenin ailesi dört dörtlük değil bunu sakın unutma, herkesin çeşitli problemleri oluyor işte. Genceciksin daha, bunları psikolojik olarak en az hasarla atlatmaya bak, çok kafana takma. İlerde senin de bir ailen,eşin olacak. Bunların normal olmadığını da bil, eğer ki eşinde de bu tip şeyler görürsen kabullenme asla. Annen 25 sene katlanmış, kendince sebepleri vardır onun da o nesil için daha zordu her şey. Ama şimdi öyle değil. Sen inşallah istediğin bölümü oku mesleğini eline al kendi hayatını kuracaksın zaten. Üzme kendini bunlarla.
ben kucuklugumden berı hatta bebeklıgımden berı bu sorunların ıcerısındeyım bozulacak psıkolojım bıle kalmadı dıyebılırım dedım ya amcam daha beter bı ınsan dıye bız eskıden yanyana evlerde oturuyorduk son 5 senedır ayrıyız oda esını doven sureklı ıcen hergun kavga dovus yasayan bı ınsandı ben hep boyle konuların ıcınde buyudum annem bana hamıleyken amcam bıghun bzm kapımıza dayanmıs annem cok korktyugu ıcın bn karnında sarılık gecırmısım dogdugumda cok hastalanmısım kuvozde kalmısım uzun sureler herkes olur yasamaz dıyormus bnm ıcın
tercih ettiği için dme canm kim böyle bir eşi böyle bir hayatı tercih eder ki?
annem cekıyor ıste bılmıyorum ben cekme dıyorum bana dıyorkı kardesını bırakıp nereye gıdeyım kardesımde 17 yasında erkek yanı
aılemı hıc soylemıyorum abısı dıyorsun ya o bzmkınden beter bzmkı onu topluyor
zaten kucuklugumden berı bn ne annemı nede babamı hıc sevemedım hep boyle dıyorum kızıyorlar bana guvenmıyorum aıleme bı gun ıyıyseler bıgun kotuler
hanı annemde haketmıyor yazık tabıkı ama oda cekmeyı tercıh ettıgı ıcın bısey dıyemem
guzel bı hayatım olamıyor cunkı arkama donup baktıgım zaman guvenebılecegım bana gercekten ıyı ornek olmus bı aılem yok bende dengesızlestım kımseye guvenmıyorum ve anı patlamalar yapıyorum karsımdakı kısıye bnde sorunluyum ve kendımı duzeltemıyorumZor şeyler yaşamışsın lorin, şimdi güçlü olman lazım. Umarım bundan sonra çok çok güzel bir hayatın olur, hepsi geride kalır. Çok üzüldüm ama şimdi çok mutluyum dersin inşallah.
tabıkı canım haklısın en azndan hayatta en azndan bı babam var dıyorum ama sorunsuz bır gunumuz yok ya ben zaten 17 yasndan berı calısan bırıyım kendıme bır yol cızmeye calısıyorum ama aynı evdeyız sureklı bırsey oluyor ve tam toparladım derken yenıden hersey bozuluyor kac kere evı terkettım dedemlere gttm bu seferde gerı getrıyolartercih ettiği için dme canm kim böyle bir eşi böyle bir hayatı tercih eder ki?
annende mecbur kalmış demekki. gidememiş ypamamış ayaklarının üzernde duramamış oda.
öyle deme birgün kaybedersin onları o zaman anlarsın ama artık onlar olmaz bu hayattan gitmiş olurlar
bak bnde babamı kaybettim.. o kadar zor ki
sende eminim gibi seviyorsundur anneni babanı ama yaşadıkların sana bunu söylettiriyor.
neverinde dediği gibi.. takmıcksn kafana sen artık kendi hayatına kendi yoluna bakacaksn canm Kendi ailenin cocuklarınını böyle olmaması için çabalıcaksın. ne güzel bak bir işinde var
Rabbime şükür ederim daha kötü durumlarda olanlar var herşeyin bir çözümü vrdır
bende ölüyorum dertten sıkıntıdan .. ama ne yapalım kader diyorum artık
sabrediyorum sanmaki herkezin hayatı düzgün hiç değil hiç. hç birşey göründüğğü gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?