Sahibinden full+full yapili geyik!!

Aldığın maaş, babandan gelen aylıktan daha mı iyi? İşten çıkman durumunda tekrar bağlanıyormuş zaten. Eğer arada baya fark varsa işe devam etmen daha mantıklı gibi

Aldığın maaş, babandan gelen aylıktan daha mı iyi? İşten çıkman durumunda tekrar bağlanıyormuş zaten. Eğer arada baya fark varsa işe devam etmen daha mantıklı gibi
canım babamın aylığı bir milyar
burdada 9 40 lira alıyorum işte aynı yani
ama bana zaten babamdan geliyor. bu para.
ben neden emek veriip kazanmaya çalşym ki demi eğer dediğin gibi az birşey olsa idi kesilsin derdim
ama değil işte

Angelic araştır o zaman, dediğim gibi bir avukatla görüşün belki bir yolu vardır. İlla çalışacaksın bu iş olmasa başkası olacak. Evlenince de kesilecek zaten. Senin için nasıl daha iyi olacaksa öyle yap.

ama o zaman kesilir hiç değilse.
çeyiz paramıda alrm öyle kesilir canm
şimdi kesilmesin ben daha 3 4 yıl evlenmem
ddiğin gibi dogru illaki çalışacam ama böyle resmi bir yer olmaz işte hayırlısı artık neyse bakalım :)

annem dun evde yoktu zaten annemle babamın arasıda pek ıı degıl
ben ve kardesım evdeydık ıkımızde uyumusuz babamda eve gece 1 de geldı bn ev telefıonunun sesıne uyandım telefonu acmamla kufur etmeye baslamsı bır oldu sozde 2 saattr kapıda beklıyomusda bız kapıyı acmıyomusuz zıle bassaydı ben duyardım ev telefonunu taa oturma odasından duydum yanı neyse kapıyı actık bıssuru kufur beddua saydı odama gttım bende geceyarısına kdr kahvede oturuyo gelıncede bıze satasıyor

Bi cins oluyor babalar belli yaştan sonra, enteresan

canım ailevi durumunu tam bilemediğim için birşey diyecemim bu duruma
Babanın derdi sıknıtısı cok mu
Annen nerdedi peki
çok mu derdi sıkıntısı var.
herşey üst üstte gelmiş
ama babanın yaptığı çok ayıp olmuş.
sen bir kızsın hemen ne öyle küfür etmek heleki beddua ile konuşmak
baban normal değil anlaşılan.

bnm sucum ne kı
uyumak mı yanı
onu mu beklıycem gece yarılarına kadar
ben annem gbı degılım rahatım bıraz ıster gelsın ıster gelmesın banane kac yasında adam
Yok senin suçun olduğundan değil zaten kapıda kalmış ya saracak yer arıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…