bıraz da sıkıntıdan oluyor bnm agrılarımSaçmalama
Başka doktora gitsen?
daha ne cektınkıbitmedi mi hala lan
yeter artık cekmiyorum siz çekin
ben gidiyorum
derdımızıde mı anlatmayahhhnolurrr anlatmma nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sagol canm.. sagol.
eniştem birşey olmaz diyor tüm mesuliyeti kabul ederim diyor.
senin yerine teyzeni sigortalı gösterelim o çalışıyor gibi olsun sen çalış dedi. onun sigortası yatar senn maşın dedi
senin hiç adın gecmez dedi
ama buraya her ay sicil memurları geliyorlar resmi evrakcılar geliyor
yarın bende ceza yersem nasıl öderiz bu borcu..
evet canm keşke öyle imkan olsaydı ama yok yok neyse pes etmicemannen maası alsaydı en azından
sen calısırdın ne guzel
Stres de mideye vurur. Mide çok önemli bi organ ya farkında değiliz.bıraz da sıkıntıdan oluyor bnm agrılarım
kafam rahat degıl hıc
sureklı kaygılar sorunlar dusunceler beynımı yıyıyo sankı
canım babamın aylığı bir milyarAldığın maaş, babandan gelen aylıktan daha mı iyi? İşten çıkman durumunda tekrar bağlanıyormuş zaten. Eğer arada baya fark varsa işe devam etmen daha mantıklı gibi
canm benm şaka yapyrm sen bana bkmaderdımızıde mı anlatmayahhh
babam aksam bana cok kufur ettı onu anlatcaktımcanm benm şaka yapyrm sen bana bkma
seni bu kadar üzen derdin sıknıtın ne anlatmak istermsn..
hiç değilse rahatlarsn biraz.
Niye?babam aksam bana cok kufur ettı onu anlatcaktım
canım umıdını kesme once bı arastr ısten cıkmadanevet canm keşke öyle imkan olsaydı ama yok yok neyse pes etmicem
vardır bundada bir hayır elbet
evet mıde cok hassasayrıca ama dıkkat etmıyoruz ısteStres de mideye vurur. Mide çok önemli bi organ ya farkında değiliz.
ama o zaman kesilir hiç değilse.Angelic araştır o zaman, dediğim gibi bir avukatla görüşün belki bir yolu vardır. İlla çalışacaksın bu iş olmasa başkası olacak. Evlenince de kesilecek zaten. Senin için nasıl daha iyi olacaksa öyle yap.
küfür mü etti nednbabam aksam bana cok kufur ettı onu anlatcaktım
annem dun evde yoktu zaten annemle babamın arasıda pek ıı degıl
anlattım yukardaküfür mü etti nedn
annem dun evde yoktu zaten annemle babamın arasıda pek ıı degıl
ben ve kardesım evdeydık ıkımızde uyumusuz babamda eve gece 1 de geldı bn ev telefıonunun sesıne uyandım telefonu acmamla kufur etmeye baslamsı bır oldu sozde 2 saattr kapıda beklıyomusda bız kapıyı acmıyomusuz zıle bassaydı ben duyardım ev telefonunu taa oturma odasından duydum yanı neyse kapıyı actık bıssuru kufur beddua saydı odama gttım bende geceyarısına kdr kahvede oturuyo gelıncede bıze satasıyor
canım ailevi durumunu tam bilemediğim için birşey diyecemim bu durumaannem dun evde yoktu zaten annemle babamın arasıda pek ıı degıl
ben ve kardesım evdeydık ıkımızde uyumusuz babamda eve gece 1 de geldı bn ev telefıonunun sesıne uyandım telefonu acmamla kufur etmeye baslamsı bır oldu sozde 2 saattr kapıda beklıyomusda bız kapıyı acmıyomusuz zıle bassaydı ben duyardım ev telefonunu taa oturma odasından duydum yanı neyse kapıyı actık bıssuru kufur beddua saydı odama gttım bende geceyarısına kdr kahvede oturuyo gelıncede bıze satasıyor
bnm sucum ne kıBi cins oluyor babalar belli yaştan sonra, enteresan
Yok senin suçun olduğundan değil zaten kapıda kalmış ya saracak yer arıyor işte.bnm sucum ne kı
uyumak mı yanı
onu mu beklıycem gece yarılarına kadar
ben annem gbı degılım rahatım bıraz ıster gelsın ıster gelmesın banane kac yasında adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?