- 9 Ekim 2014
- 360
- 229
- 48
Nazli cikti senin oglan
ayyy sormaaa annesine çekti heralde :)
15 aylık evliyim yeniiKüçükmüşsün daha, yeni evli misin
Sanki hiç sevgilim olmadıNazli cikti senin oglan
Bu laflarini sana guzel guzel yutturacagim gunleri bekliyorum
Simdi oyle geliyor bence...
Anaaamm daha yeni evliymissiniz, cocugu hemen niye yaptiniz ya, gencsiniz ustelik 2-3 yil bekleseydiniz keske...15 aylık evliyim yenii
Sevgilinin olmasiyla asik olmak gercekten sevmek baska yavrucugum, dur dur gelecek o gunler, o zaman ne eksiyecegim sanaSanki hiç sevgilim olmadı
Sana ne olum?Anaaamm daha yeni evliymissiniz, cocugu hemen niye yaptiniz ya, gencsiniz ustelik 2-3 yil bekleseydiniz keske...
Hadi bakalım hiç sanmıyorum ama. Ben 2 gün sevgilisine tek bir msj atmamış insanımSevgilinin olmasiyla asik olmak gercekten sevmek baska yavrucugum, dur dur gelecek o gunler, o zaman ne eksiyecegim sana
Sen de istiyordun belli kikocacım çok istiyodu napim kıramadım kiiiiii :)
ömer asaf koydukSen de istiyordun belli ki
Aman iyi olun, hos olun, onemli olan o...
Ismine karar verdiniz mi?
Sadece sevgili iste...Hadi bakalım hiç sanmıyorum ama. Ben 2 gün sevgilisine tek bir msj atmamış insanım
Sadece sevgili iste...
Ben bununla yasasam ya geri kalan hayatimi dediginde o mesaji atarsin...
Buyuk konusmak istemiyorum ama bence oyle olacak
eşim ömer istedi bende tek olmasın diye asaf koydum ömer asaf oldu.aslında çok başka isimler istiyodum eşim ömer isteyince böle olduGuzelmis
Kim karar verdi isme?
Asik oldugunda ben sana soylerim by Semra KaynanaAşık olursam söylerim
Neler vardi aklimda? Bu da guzel...eşim ömer istedi bende tek olmasın diye asaf koydum ömer asaf oldu.aslında çok başka isimler istiyodum eşim ömer isteyince böle oldu
affan ve kayra çok istemiştim.buda içime sindi ama onlarda aklım kalmadı değil yaniNeler vardi aklimda? Bu da guzel...
Ikinizin de icine sinmesi onemli bence...
Kayra cok guzelmisaffan ve kayra çok istemiştim.buda içime sindi ama onlarda aklım kalmadı değil yani
Affan ne demek?affan ve kayra çok istemiştim.buda içime sindi ama onlarda aklım kalmadı değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?