Ben ikinciye bayildim ya, o kadar dogal ve hos ki...Liseye başladığımda saçım ikinci renkti, boya değildi ama güneşte açılıyodu yazın
Sevmiyorum bu rengi o yüzden, bebe rengi gibi geliyor
Ooo neler nelerHERKESEE SLMM NAPIYOSUNUZ BAKİM NE MUHABBETLER DÖNÜYOO
benim de koca kahveye gitti bizde oğluşumla(hala karnımda) oturduk bilgisayar başına zaman geçirelim dedikselam hoşgldinz :)
dönüyo valla bişiler
ohh valla ne güzel yapmıssınızbenim de koca kahveye gitti bizde oğluşumla(hala karnımda) oturduk bilgisayar başına zaman geçirelim dedik
anladımmBeklemedim kusum umarim beklemeyecegim de, simdilik plan o yonde
Yaaa hamileebenim de koca kahveye gitti bizde oğluşumla(hala karnımda) oturduk bilgisayar başına zaman geçirelim dedik
aon günlerimiz canım ama çıkmaya hiiiiç niyeti yok gibi son 2 gün :)ohh valla ne güzel yapmıssınız
maşşallah sizeee
kaç aylık bebişin canm
saol canım hoşbuldumYaaa hamilee
Benim bu ara hormonlarim tavan yapti da oyle diyince kulaklarima kadar gulumsedim
Saglikla kucaginiza alin umarim
Hosgeldin aramiza...
Kiyamam sana senin beklemen de bitecek, bak harbikiz diyordu ya ilk zamanlar zor ama sonra hop bitiyor diye azicik sabretanladımm
Heyecanlisindir sen simdiaon günlerimiz canım ama çıkmaya hiiiiç niyeti yok gibi son 2 gün :)
Ben de hamileyim hexYaaa hamilee
Benim bu ara hormonlarim tavan yapti da oyle diyince kulaklarima kadar gulumsedim
Saglikla kucaginiza alin umarim
Hosgeldin aramiza...
oyss kuuzm benm ya nasıl bir duygu.aon günlerimiz canım ama çıkmaya hiiiiç niyeti yok gibi son 2 gün :)
Hayat nelere gebe neverim dogrudurBen de hamileyim hex
heycan yok aslında sadece benden nasıl bişey çıkcak çok merak ediyorum :)Heyecanlisindir sen simdi
amin inşallah.rabbim isteyen herkese versinoyss kuuzm benm ya nasıl bir duygu.
Rabbim bu duyguyu herkeze yaşatsın inşallah
inşallah hAYIRLlısı ile alırsn kucagına canımm benmm
dün teslim olmştu hiç arayamştıKiyamam sana senin beklemen de bitecek, bak harbikiz diyordu ya ilk zamanlar zor ama sonra hop bitiyor diye azicik sabret
Hahahaheycan yok aslında sadece benden nasıl bişey çıkcak çok merak ediyorum :)
dün teslim olmştu hiç arayamştı
bugün sadece 1 kez aradı oda 2 dakikacık
neden 2 kez aramıyor neden nden
Hahaha
Bir avazda mi denir, oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?