Sahibinden full+full yapili geyik!!

Sen boyle ona da soylenip durma sakin...
O bir de simdi yeni bir yere alisiyor, daha da zor, olumlu konus onunla konusurken...
ama ama diğer asker yarenleri 2 kez arayabiliyormuşş ilk günden beri
kk da acılan asker topinde görüyom kii
saçmaladım demi daha dün teslim oldu.. bugün arayabildi belki ileriki günlerde daha cok arıcak
belkide aramak istemiyor
1 kere yeter diyor

bırakmam benide iki kez arayacak
burda bekleyen daha kötüüü
hep bana kzın zaten tmm mı hep
Sacmalama daha mi kotu?
Adam bamaska bir yerde bambaska insanlarla, hem de askerlik icin...
Tabi ki onunki cok cok cok daha zor, evet beklemek zordur ama yasayan o...
Olumlu kal angelic

Günde 2 kere ne konuşacaksınız angelic?

Birinde de ailesine haber veriyordur, annesi de oluyordur meraktan, bir seni bir onlari ariyordur belki...
Ustelik iyi de yapiyor...
Askerlik zaten zor ikiniz icin de daha da zorlastirma kuzum
ayyyy inşallah yaa
Guzel haberlerini bekliyoruz kesin
Normal dogum olacak galiba di mi?

Günde 2 kere ne konuşacaksınız angelic?
Konusulur da ustelik bir arama 2 dakika, sesini duymak bile yeter hatta ama sorun cocuk daha yeni gitti, bir alissin, ailesi de merak ediyordur onlarla da konussun, zaten cakal oldukca daha bile cok arar, bosuna uzuyor kendini

hala hiçbişey belli değil oğluşum kafasını bile yerleştirmemiş yarın tekrar kontrol var bakalım nolcak

Konusulur da ustelik bir arama 2 dakika, sesini duymak bile yeter hatta ama sorun cocuk daha yeni gitti, bir alissin, ailesi de merak ediyordur onlarla da konussun, zaten cakal oldukca daha bile cok arar, bosuna uzuyor kendini
Ben konuşamam valla anlamıyorum bu işlerden

tamam tamam üzmüyomm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…