Sen boyle ona da soylenip durma sakin...dün teslim olmştu hiç arayamştı
bugün sadece 1 kez aradı oda 2 dakikacık
neden 2 kez aramıyor neden nden
bırakmam benide iki kez arayacakAngelic adam askerde rahat bırak bi alışsın ortamına
ama ama diğer asker yarenleri 2 kez arayabiliyormuşş ilk günden beriSen boyle ona da soylenip durma sakin...
O bir de simdi yeni bir yere alisiyor, daha da zor, olumlu konus onunla konusurken...
ayyyy inşallah yaaHahaha
Bir avazda mi denir, oyle iste
Sacmalama daha mi kotu?bırakmam benide iki kez arayacak
burda bekleyen daha kötüüü
hep bana kzın zaten tmm mı hep
Günde 2 kere ne konuşacaksınız angelic?ama ama diğer asker yarenleri 2 kez arayabiliyormuşş ilk günden beri
kk da acılan asker topinde görüyom kii
saçmaladım demi daha dün teslim oldu.. bugün arayabildi belki ileriki günlerde daha cok arıcak
belkide aramak istemiyor
1 kere yeter diyor
Birinde de ailesine haber veriyordur, annesi de oluyordur meraktan, bir seni bir onlari ariyordur belki...ama ama diğer asker yarenleri 2 kez arayabiliyormuşş ilk günden beri
kk da acılan asker topinde görüyom kii
saçmaladım demi daha dün teslim oldu.. bugün arayabildi belki ileriki günlerde daha cok arıcak
belkide aramak istemiyor
1 kere yeter diyor
Guzel haberlerini bekliyoruz kesinayyyy inşallah yaa
Konusulur da ustelik bir arama 2 dakika, sesini duymak bile yeter hatta ama sorun cocuk daha yeni gitti, bir alissin, ailesi de merak ediyordur onlarla da konussun, zaten cakal oldukca daha bile cok arar, bosuna uzuyor kendiniGünde 2 kere ne konuşacaksınız angelic?
Ben konuşamam valla anlamıyorum bu işlerdenKonusulur da ustelik bir arama 2 dakika, sesini duymak bile yeter hatta ama sorun cocuk daha yeni gitti, bir alissin, ailesi de merak ediyordur onlarla da konussun, zaten cakal oldukca daha bile cok arar, bosuna uzuyor kendini
zaten aradıgında 2 dakika konuşabiliyoruz never.. uzun uzun konuşamıyoruz..Günde 2 kere ne konuşacaksınız angelic?
Kaç yaşındasın? ilk bebek mi?hala hiçbişey belli değil oğluşum kafasını bile yerleştirmemiş yarın tekrar kontrol var bakalım nolcak
23 yaşındayım evet ilk bebeğimKaç yaşındasın? ilk bebek mi?
tamam tamam üzmüyomm :)Konusulur da ustelik bir arama 2 dakika, sesini duymak bile yeter hatta ama sorun cocuk daha yeni gitti, bir alissin, ailesi de merak ediyordur onlarla da konussun, zaten cakal oldukca daha bile cok arar, bosuna uzuyor kendini
Sen bana bakma ben biraz duygusuzumzaten aradıgında 2 dakika konuşabiliyoruz never.. uzun uzun konuşamıyoruz..
Nazli cikti senin oglanhala hiçbişey belli değil oğluşum kafasını bile yerleştirmemiş yarın tekrar kontrol var bakalım nolcak
Bu laflarini sana guzel guzel yutturacagim gunleri bekliyorumBen konuşamam valla anlamıyorum bu işlerden
tamam tamam üzmüyomm :)
bencede şmdi öyle geliyordurNazli cikti senin oglan
Bu laflarini sana guzel guzel yutturacagim gunleri bekliyorum
Simdi oyle geliyor bence...
Küçükmüşsün daha, yeni evli misin23 yaşındayım evet ilk bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?