Aman salla kaliplarin disina cikin daha iyiAynen konseptle uzaktan yakından ilgisi yok durumun :)) neyse şimdi normale döndük..
KralsınBaşımın üstünde yeriniz var yeter ki gelin yawwBahçede magal yaparız,kurarım sofrayı da ohhhh
5 saniye beklemen lazim dedi, senin guncelleme geldi, gogsumde agri var su an, cakal cakalda bekledim1000 benim
Allahım yüz yılın ergenleriyiz5 saniye beklemen lazim dedi, senin guncelleme geldi, gogsumde agri var su an, cakal cakalda bekledimGaza gelip missiye cevap yazmayaydim iyiydi, sen kayboldun zaten pislik
Kaçan ne ki?1000 kacti lan, yavsak site
Ben de kesinlikle beklerim, toplarim butun hatunlarimi ohh mis, keyif yapariz, icki, abur cubur, film, oyun, dedikodu daha ne olsun
Gelin tabii yaaa offf keşke..
1000. mesajı yakalmaya çalışıyodu yavrumKaçan ne ki?
Benim mal mal beklememe kac puan, tipimi gorseydinAllahım yüz yılın ergenleriyiz
1000. mesaji yazamadim, 5 saniye bekle dedi site, yeniledim, andro yazdiKaçan ne ki?
Sana puanım dohuz qanqaBenim mal mal beklememe kac puan, tipini gorseydin
Senin benim mi var bebegim, orda bekleriz biz missiyiBen beklemem anam var babam var benim
Her türlü oyun var kafamıza göreBen de kesinlikle beklerim, toplarim butun hatunlarimi ohh mis, keyif yapariz, icki, abur cubur, fil, oyun, dedikodu daha ne olsun
Geçen öyle demiyodun ama evime yerleşcek bu diye şikayet ediyodun naza nolduu?Senin benim mi var bebegim, orda bekleriz biz missiyi
HahahhaahaahaaaGeçen öyle demiyodun ama evime yerleşcek bu diye şikayet ediyodun naza nolduu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?