Film yazmış sanırım, fil ne diyorum ben de herhalde bi oyun batak gibi king gibi falan, çaktırma nevo dedimHer türlü oyun var kafamıza göreFilm desen arşivimiz iyidir
Bastacimsin cicegemGeçen öyle demiyodun ama evime yerleşcek bu diye şikayet ediyodun naza nolduu?
Rakıyı içen benim kafası güzel olan sen neverFilm yazmış sanırım, fil ne diyorum ben de herhalde bi oyun batak gibi king gibi falan, çaktırma nevo dedim
Duzelttim sonradanFilm yazmış sanırım, fil ne diyorum ben de herhalde bi oyun batak gibi king gibi falan, çaktırma nevo dedim
Heex ne yaptınız ev işini?Bastacimsin cicegemO naz da niyetlenmesin gelmeye diye, oh yok ya o giydir
Duzelttim sonradanKing biliyor musun la?
Hiiiiii naz bak sana ne diyo kara kedi diyo davetsiz misafir diyo istenmeyen tüy diyoBastacimsin cicegemO naz da niyetlenmesin gelmeye diye, oh yok ya o giydir
Kuzum bakiyoruz, nerden tutalim, mobilya ne olsun, ilk ne acil falan diye ama hala cok belirsiz her sey, bilmem bakalimHeex ne yaptınız ev işini?
Kuzum bakiyoruz, nerden tutalim, mobilya ne olsun, ilk ne acil falan diye ama hala cok belirsiz her sey, bilmem bakalim
Ooo o da olur, biz sevgiliyle fasulyesine oynardik evdePoker oynarız..
Bende poker,tavla,okey,briç ne varsa oynarım..Ne bilirim ben seksek oynadım saklambaç oynadım örgü ördüm oya yaptım, tam bir aile kızıyım.
Seks mi?!Ne bilirim ben seksek oynadım saklambaç oynadım örgü ördüm oya yaptım, tam bir aile kızıyım.
Allah kolaylık versin zor valla..Kuzum bakiyoruz, nerden tutalim, mobilya ne olsun, ilk ne acil falan diye ama hala cok belirsiz her sey, bilmem bakalim
Bana da öğretir misin abla?Bende poker,tavla,okey,briç ne varsa oynarım..
Ayni benim kafa, kart oyunu, okey, playstation, pc oyunu, oyun olsun bana, minyag gibi oynuyorumBende poker,tavla,okey,briç ne varsa oynarım..
Istenmeyen tuyHiiiiii naz bak sana ne diyo kara kedi diyo davetsiz misafir diyo istenmeyen tüy diyo
Evet seks-ek yani extension pack var bundan daha gelişmişSeks mi?!Ben gidiyorum missi, daha fazla bu ortamda duramam
Cidden bilmiyor musun?
Bana da öğretir misin abla?
Seni de kirletemem yavrum..Bana da öğretir misin abla?
Oyyy kafana kurban olduğum..Ayni benim kafa, kart oyunu, okey, playstation, pc oyunu, oyun olsun bana, minyag gibi oynuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?