Ben burdayım valla..Dusa mi gittiniz lan, herkes kayboldu cosku sonrasi
Ya ben aslında çok düzgün muhafazakar iyi aile kızıyım hex beni kullandı çok pişmanım
Müdavim oldum bu yüzden,kemik okuyucuyum artık..
Ay ben buna cok guluyorum, offf cok salak yaYa ben aslında çok düzgün muhafazakar iyi aile kızıyım hex beni kullandı çok pişmanım
Tombul tombul memişler yap(ıyyy bu yazdığımı içtiğim rakıya veriyorum)Iki memeye isler acildi yeminle, tukkanin tabeleyi seksi bir seyler yapayim ben
Ohh yarasınTombul tombul memişler yap(ıyyy bu yazdığımı içtiğim rakıya veriyorum)
Ay ben buna cok guluyorum, offf cok salak ya
Yalan degil kullandim
Ya rakiiiii ve onun sofrassiiiiTombul tombul memişler yap(ıyyy bu yazdığımı içtiğim rakıya veriyorum)
Sağol kuşumOhh yarasın
Sen İstanbul'da mıydın Miss?Sağol kuşum
İiviiitttttttttt :) rakı sofrasın da 50 ilk öpücükü izledik,düşünün kafayı.Ya rakiiiii ve onun sofrassiiii
Evet canım,sen nerdensin?Sen İstanbul'da mıydın Miss?
İiviiitttttttttt :) rakı sofrasın da 50 ilk öpücükü izledik,düşünün kafayı.
Ay hos filmdi o ya, benimki olsa 2-3 dener, eeehhh der gider kesin
İiviiitttttttttt :) rakı sofrasın da 50 ilk öpücükü izledik,düşünün kafayı.
Ankara'dayım ben. Sen de burda olsaydın demeyeceğim keşke biz orda olsaydık da beraber içseydikEvet canım,sen nerdensin?
Aynen konseptle uzaktan yakından ilgisi yok durumun :)) neyse şimdi normale döndük..Ay hos filmdi o ya, benimki olsa 2-3 dener, eeehhh der gider kesin
Gerci konsepte pek uymamis ama olur arada
Gelek mi truueee?Ankara'dayım ben. Sen de burda olsaydın demeyeceğim keşke biz orda olsaydık da beraber içseydikHex gelince planlarımız var artık sana da uğrarız (zorla davet ettirmece )
Başımın üstünde yeriniz var yeter ki gelin yawwAnkara'dayım ben. Sen de burda olsaydın demeyeceğim keşke biz orda olsaydık da beraber içseydikHex gelince planlarımız var artık sana da uğrarız (zorla davet ettirmece )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?