Sahibinden full+full yapili geyik!!

Şımarıksın!
Öncelikle şunu demek gerekir ki, etrafındakilere, özellikle yakın arkadaşlarına ve sevgiline oldukça zor dakikalar yaşatıyorsun. Zor beğeniyorsun, kaprislisin ve seninle bir konu üzerinde anlaşmak neredeyse imkansız. Hep kendi bildiğin, hep çaldığın düdükler. Ama bir dakika, sen kolay olacağını söylemedin ki. Basitlik hiç sana göre değil, hayat kaliteni hiç düşürmemen de anlaşılır bir şey. Zaten seni hakikaten sevenler de, senin bu özelliklerine tav

Siz bunu yapmistiniz, kime ne cikti hatirlamiyorum
Hic simarik falan degilimdir

bana da şımarık çıktı

Bak hala universite diyor!!

"Oxford Üniversitesi" çıktı!
Evet sizin ait olduğunuz yer, bilimin sıcak yuvası: University of Oxford. Siz her şeyden önce özgür bir çalışma ortamı arayanlardansınız. Salak saçma ön yargılar, aptal saptal ticari kaygılar sizi oldukça geriyor. Ve yaptığınız işin illaki insan hayatını anlamlandıran bir şey olması gerekiyor. Bunun için de en uygun yer Oxford. Kültürlüsünüz çünkü, kitap kurdu olduğunuzu söylemeye bile gerek yok! Trençkotunuzu, yağmurluğunuzu alın kısacası, çünkü oralar pek yağışlı! :)

http://onedio.com/haber/aslinda-hangi-dunyaca-unlu-sirkette-calismalisiniz--400011

Hazırcevapsın!
Öncelikle, dışarıdan bakan seni şapşal ya da salak sanabilir. Ancak öyle ince bir espri anlayışın ve öyle ince bir zekan var ki, odunların bunu anlamaması çok normal. Ayrıca çok fena bir laf sokma yeteneğin var ki, sorma gitsin. Öyle bir yerde, öyle bir şey söylersin ki, o arkadaş bir daha gün yüzüne çıkamaz, magmada yaşar. On kilo billurun altında kalmamak için, senden uzak durmak en akıllı çözüm kısacası!

Bana bu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…