Sahibinden full+full yapili geyik!!

Deliriyordum da simdi iyiyim...
Mezuniyiyetim gecikcekmis gibi bir muhabbet oldu da simdi cozuldu, sorun yok, ama su an butun sirtim boynum agriyor, kendim sıktım herhalde

Sacima kiyamam demezsen bence boya...

Nolmuştu ki?

Bu renk iyi mi peki?

Nolmuştu ki?

Bu renk iyi mi peki?
Ya mezuniyet durumumun "in-review" olmasi lazim ama hala degil, konustuklarim da tezi yeni submit ettin diye oyledir dediler , simdi yuksekokuldan bir kadina da mail attim her sey yolunda di mi diye, ama yolunda en son konusulana gore, hemen hemen her gunku gerginlik yavrum iste...
Bu renk cok parlak gibi geldi, ben kullu renkleri daha cok seviyorum, hem akinca turuncu turuncu olmuyor, kendi rengini koruyor hem de daha dogal duruyor, sen nasil bir renk istiyorsun? Bal kopugu falan gibi mi?

anladım geçmiş olsun
Küllü değil mi bu zaten ya yeşil yeşil duruyor

anladım geçmiş olsun
Küllü değil mi bu zaten ya yeşil yeşil duruyor
Bilmem bana fazla cirtlak geldi...
Bir de yesillik geyigi daha keskin sac renklerinde oluyor sanirim, ben hep kullu boyuyorum, daha bir kere yesilimsi alt renk gormedim ya da akinca falan...
Ben boyle daha dogal cirt olmayan kullu kumral diyorum, sunun gibi;

Yeni duydum bu ismi, ne guzel insanlar haberimiz olmadan gecip gidiyor hayattan, en pislikleri gozumuze gozumuze sokulurken...
Bu mis gibi kalpli kadin namus cinayetleri uzerine calisan sabanci universitesinde bir akademisyen...
2009 yilinda arabasi bogazici koprusunde terkedilmis olarak bulunuyor, gunler sonra da cesedi...
Arabada biraktigi not "Cok aci var, dayanamiyorum"... Dayanamamis o cinayetlere, acilara, elinden bir sey gelmeden durmaya...
Anisina cekilmis bir kisa film,

Chess'in siyaset topiginde actigi kadin cinayetleri ile ilgili bir konuda arkadasin biri bahsetmis isminden...
Merak ettim baktim, ben yeni duydum adini, siz de duyun istedim...

insan ne çok şey söylemek istiyor ama söyleyemiyor bi türlü..
puff ki ne pufff

haber var mı seninkinden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…