hayır canm yok bugunde aramadı..insan ne çok şey söylemek istiyor ama söyleyemiyor bi türlü..
haber var mı seninkinden ?
hayır canm yok bugunde aramadı..
Yarim saatte bir konusulanlara format atmana hastayim...Naber millet
Gördüm hacı, aslında çok yakın gönderdiğimiz renkler, ışıktan ve fotonun tonlamasından farklı durmuşYarim saatte bir konusulanlara format atmana hastayim...
Sana yolladigim sac rengini gordun mu?
Sistem geri yukleme ise yaradiGördüm hacı, aslında çok yakın gönderdiğimiz renkler, ışıktan ve fotonun tonlamasından farklı durmuş
Turuncumsu bir şey istemiyorum zaten benim istediğim de bal rengi. O gönderdiğim sana niye turuncu geldi bilmiyorumSistem geri yukleme ise yaradi
Ya iste o tonlarda bir sey sana gayet yakisir...
Ama dedigim gibi daha sakin tonlarda kal, birincisi beyaz tenli oldugun icin cirt sende cok patlar bence...
Ikincisi de sac rengin sakin olsun ki goz rengin iyice ortaya ciksin...
Yani turuncumsu renklerden ziyade bal, kahve tonlarda kal derim ben
Niye? Vurdun mu?ayagım şişti,çok ağrıyor
Niye? Vurdun mu?
Niye ki, ödem olmuş işte bir şey yapmışsın sen orayayok yaa hiç bişey yapmadım, iki gündür sol bileğim davul gibi şiş ve üstüne basınca çok acıyor
Niye ki, ödem olmuş işte bir şey yapmışsın sen oraya
Burkmuşsundur büyük ihtimallevalla hatırladıgım kadarıyla yapmadım, hatırlamadıgım kısım konusunu bilemiyorum
Sana kitap gönderecektimvalla hatırladıgım kadarıyla yapmadım, hatırlamadıgım kısım konusunu bilemiyorum
Gozum kemsiyor demek ki yasliliktanTuruncumsu bir şey istemiyorum zaten benim istediğim de bal rengi. O gönderdiğim sana niye turuncu geldi bilmiyorum
Kendi saçım küllü zaten fazla da soluk istemiyorum hafif kızıllık yakışıyor aslında ama bilemedim
ayagım şişti,çok ağrıyor
Kuzum bir gostersen doktora, ters hareket yaptin sanirim...yok yaa hiç bişey yapmadım, iki gündür sol bileğim davul gibi şiş ve üstüne basınca çok acıyor
bilmiyorum da yumurta var sanki bilegimdeBurkmuşsundur büyük ihtimalle
Kuzum bir gostersen doktora, ters hareket yaptin sanirim...
Gozum kemsiyor demek ki yasliliktan
Aslinda evet hafif kizillikta tas olur sende
Su sac rengini yap, 802 talibinden sozlu mulakatlarla aday sec sonra, bak cok net sayilar veriyorum farkindaysan
Kızıl-kahve-kısa-saç-kesimi.jpg
Kuzum bir gostersen doktora, ters hareket yaptin sanirim...
evetttbilmiyorum da yumurta var sanki bilegimde
QUOTE="NeverOne, post: 37739699, member: 521083"]Sana kitap gönderecektim
İnternetin kotalı mı?
Değişiyorevet. kaç mb ki gönderecegin kitaplar?
Değişiyor7 mb da var 50 mb da. Küçük ama böyle. Mail adresi ver de o gün bahsettiğimi atayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?