Sahibinden full+full yapili geyik!!

hayır canm yok bugunde aramadı..

kuzum eski sevgilim askerliğini biz beraberken yaptı. ilk günler 2 günde 1 aradığında bile seviniyordum. acemilik zor geçiyor, sürekli eğitim vs. bide daha neyin nerde olduğunu bile bilmiyorlar.
sonra zamanla rutine oturttuk, o beni ankesorluden arıyordu ben meşgule atıp anında geri dönüyordum mesela.
zaten acemilik bitince de cep tel i soktu içeri, sabaha kadar whatsap tan konuştuk bi daha sorunumuz kalmadı şükür.
emin ol isteyerek aramamazlık yapmıyordur.

Gördüm hacı, aslında çok yakın gönderdiğimiz renkler, ışıktan ve fotonun tonlamasından farklı durmuş
Sistem geri yukleme ise yaradi
Ya iste o tonlarda bir sey sana gayet yakisir...
Ama dedigim gibi daha sakin tonlarda kal, birincisi beyaz tenli oldugun icin cirt sende cok patlar bence...
Ikincisi de sac rengin sakin olsun ki goz rengin iyice ortaya ciksin...
Yani turuncumsu renklerden ziyade bal, kahve tonlarda kal derim ben

Turuncumsu bir şey istemiyorum zaten benim istediğim de bal rengi. O gönderdiğim sana niye turuncu geldi bilmiyorum
Kendi saçım küllü zaten fazla da soluk istemiyorum hafif kızıllık yakışıyor aslında ama bilemedim

Gozum kemsiyor demek ki yasliliktan
Aslinda evet hafif kizillikta tas olur sende
Su sac rengini yap, 802 talibinden sozlu mulakatlarla aday sec sonra, bak cok net sayilar veriyorum farkindaysan

Kızıl-kahve-kısa-saç-kesimi.jpg

ayagım şişti,çok ağrıyor

yok yaa hiç bişey yapmadım, iki gündür sol bileğim davul gibi şiş ve üstüne basınca çok acıyor
Kuzum bir gostersen doktora, ters hareket yaptin sanirim...

Kullandım bu rengi ben, hiç de talibim olmadı

bilmiyorum da yumurta var sanki bilegimde
QUOTE="NeverOne, post: 37739699, member: 521083"]Sana kitap gönderecektim
evettt

yarın ki işlerimi iptal ettim canım sbaahtan gidecem doktora [/QUOTE]

İnternetin kotalı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…