- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Sor kusum...bişi sorcam
Hemen gerzek muhabbet var ya kosHaydi sor sor
Hiii angelic senin soruna gerzek dediHemen gerzek muhabbet var ya kos
Hex naber beybiHemen gerzek muhabbet var ya kos
Normal öyle olması benim daha yeni düzene girdi bu yaşıma kadar hep 1.5 ayda bir oluyordusordummmmmmmmmmm
piiiii size soruma nasıl gerzek dersiniz bee
ohh senin ki daha kötümüş kuzum ya ama 40 günden sonrası normal değilmiş yani öyle diyorlarNormal öyle olması benim daha yeni düzene girdi bu yaşıma kadar hep 1.5 ayda bir oluyordu
kızlar benim regl dönemim biraz gecikiyor.
bazı zamanlarda
bir ara 2 ay üst üste geckince doktora gittim geçikme dediğim 35 40 45 günde bir işte en yüksek 50 oldu
Doktor cok ilgilenmedi acıkcası bana dediği
Bu yaşlarda böyle olması normal. cok küçük bir proplem var oda halledilmeyecek değil dedi
hap yazdı bana dogum kontrol hapı. bende kullanmadım tabi kilo aldırır diye birde zararlı diye duydum
sonra stresten skmtıdan uzak klamaya çalıştım tam gününde görüyordum 3 aydır 30 günde bir.
ama bu ay yine böyle oldu
en son 15 ekimde görmüştüm.
Henüz göremedim hiç bir belirt yok
internetten okuorum 35 4 gün normal diyorlar ama ben huzursuzum
siz bekarken bu durum nasıldı ya.
ilerde cocugum olmasına engel birşey olur mu.
o hapı kullanmak istemedim
birde bu ay erkek arkadaşım askere gitti cok stres sktnı oldu ama yinede huzurzum işte ya napsam ki
ohh senin ki daha kötümüş kuzum ya ama 40 günden sonrası normal değilmiş yani öyle diyorlar
bende huzursuz oluyorum işte ister istemez yarın birgün evlenince felan bir proplem yaratırmı diye
böyle üzülüyorum hiç gelmiyor
Ultrason çekildi mi?ohh senin ki daha kötümüş kuzum ya ama 40 günden sonrası normal değilmiş yani öyle diyorlar
bende huzursuz oluyorum işte ister istemez yarın birgün evlenince felan bir proplem yaratırmı diye
böyle üzülüyorum hiç gelmiyor
canm benm gittim gittim.. dahiliye gittim troid hormonlarımı ölçtüler ilk baş .Hormon tahlili yaptir canim,baska doktora git. Streste yapar evet. Ama dogum kontrol hapi tedavi olarakta kullaniliyor. Benm cocugum olmuyor tedavi görüyorum, kistlerim icin doktor dogum kontrol hapi vermişti. Belki sende de kist var engel oluyor adet gormene. Ayrica dogum kontrol hapi uzun yillarca kullanildiginda zararli ve de kilo aldiriyo
çekildi canm ultrasonda bir sorun cıkmadı sadece değerlerimde hafif bir dengesizlik olduugunu söyledi doktor. ama ben böyle şeyleri cok takarım kafamaUltrason çekildi mi?
Geberene kadar sıkıntı yasadim bu ara en fazla 2-3 gun oynadi, her zaman boyleydi...kızlar benim regl dönemim biraz gecikiyor.
bazı zamanlarda
bir ara 2 ay üst üste geckince doktora gittim geçikme dediğim 35 40 45 günde bir işte en yüksek 50 oldu
Doktor cok ilgilenmedi acıkcası bana dediği
Bu yaşlarda böyle olması normal. cok küçük bir proplem var oda halledilmeyecek değil dedi
hap yazdı bana dogum kontrol hapı. bende kullanmadım tabi kilo aldırır diye birde zararlı diye duydum
sonra stresten skmtıdan uzak klamaya çalıştım tam gününde görüyordum 3 aydır 30 günde bir.
ama bu ay yine böyle oldu
en son 15 ekimde görmüştüm.
Henüz göremedim hiç bir belirt yok
internetten okuorum 35 4 gün normal diyorlar ama ben huzursuzum
siz bekarken bu durum nasıldı ya.
ilerde cocugum olmasına engel birşey olur mu.
o hapı kullanmak istemedim
birde bu ay erkek arkadaşım askere gitti cok stres sktnı oldu ama yinede huzurzum işte ya napsam ki
gecikince üzülüyorum bende bir sorun vr diye
E o zaman ne bizi şaapiyon burdaaaa. Hem soruyo,hem cevaplarimiza itiraz ediyo. Yuru gitcanm benm gittim gittim.. dahiliye gittim troid hormonlarımı ölçtüler ilk baş .
hiç bir sorun olmadını söylediler
doktor bekar oldum için ultrasonla karnımdan baktı
hiç bir sorun yok temiz herşeyin dedi
fsh mı ne onlar felan ölçüldü hatta tahlil sonuçlarım bile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?