- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Hmm,no problem o zaman sanırım malum dönemim yaklaşıyor, önceki günden böyle sinyaller veriyor bana
sanırım hiçbişey
Naber nevo

Naber bebegimmm 
Ay yokİyiyim harbi senden naber? Geçti mi sıkıntın?
yarın çok ağrımaz inşallah, hiç sevmediğim biriyle görüşecem de akşam baleye gidecezHmm,no problem o zaman 
hee gel gel, beni ziyeret et yarı açık hapishanemdePazar ales var, sınavdan sonra sana uğrayım bari
Ay yokcuma gunu istanbula gidiyorumm 
yarın çok ağrımaz inşallah, hiç sevmediğim biriyle görüşecem de akşam baleye gidecez
hee gel gel, beni ziyeret et yarı açık hapishanemde
Hic sevmedigin biriyle neden baleye gidiyon kiyarın çok ağrımaz inşallah, hiç sevmediğim biriyle görüşecem de akşam baleye gidecez
hee gel gel, beni ziyeret et yarı açık hapishanemde
Hem ziyaret,hem ticaret canim. Benm ailem orda yasiyor,mersine gelin geldim.Ne güzel gezmeye mi?
Benimkinin de eli kulağında yaa, geç olsa bari
Döt görmek içinHic sevmedigin biriyle neden baleye gidiyon ki
kimin eli kulagında laBenimkinin de eli kulağında yaa, geç olsa bari
çok ısrar etti yaa, ismi lazım değil baş harfi de neverHic sevmedigin biriyle neden baleye gidiyon ki
Ne güzel hep deniz kenarı, ben de b.kum gibi angarada yaşıyorumHem ziyaret,hem ticaret canim. Benm ailem orda yasiyor,mersine gelin geldim.
Döt görmek için
kimin eli kulagında la
çok ısrar etti yaa, ismi lazım değil baş harfi de never
Sebep?bdv de ekşın cıkacak gibi
Angara güzel yaa,Etimesgut ta amcamin kizi var.temmuzda geldim,gezdim oralari cok begendim :)Ne güzel hep deniz kenarı, ben de b.kum gibi angarada yaşıyorum
SıkıcıAngara güzel yaa,Etimesgut ta amcamin kizi var.temmuzda geldim,gezdim oralari cok begendim :)
Amcamin kizi orda,biz ankarayi gezdik :) anitkabire gittikk SıkıcıEtimesgut'ta hiçbir şey yok be
girde baakSıkıcıEtimesgut'ta hiçbir şey yok be
of harbi of ömrümü yedin ve ömürümüAmcamin kizi orda,biz ankarayi gezdik :) anitkabire gittikk anhara foruma neyin gittik
Yine naptim be of harbi of ömrümü yedin ve ömürümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?