Tamam problem yok o zaman. Yine de için rahat etsin dersen başka bir doktora daha git. Ama dahiliyeye değil kadın doğumaçekildi canm ultrasonda bir sorun cıkmadı sadece değerlerimde hafif bir dengesizlik olduugunu söyledi doktor. ama ben böyle şeyleri cok takarım kafama
tamam canm bu ay oluyumda yine gidecem 3. günü doktora başka doktora gözükecem olmadı bu sefer kullanırımGeberene kadar sıkıntı yasadim bu ara en fazla 2-3 gun oynadi, her zaman boyleydi...
Gecikmesi stres, hava degisimi vs. olabilir ama doktor dogum kontrol hapi vermis, buyuk ihtimal bir sey var onemsiz ama verilen ilaci kullanman lazim...Kist vs. olabilir...
Kafana gore kullanmamazlik etme...
Gene en iyi yapacagin sey bir doktora gitmek ve ne verirse kullanmak...
Ben burdan normal ya da anormal diyemem ama gecikmesi veya erken gelmesi ciddiye alinmasi gereken seyler...
Hemen cocuk vs. diye dusunme belki onemsiz belki onemli, ne olursa olsun ihmal etme....
Ve verilen ilaclari kullan
tamam canm sagolun kızlar valla yaTamam problem yok o zaman. Yine de için rahat etsin dersen başka bir doktora daha git. Ama dahiliyeye değil kadın doğuma
Iyidir yavru, senden?Hex naber beybi
bagırma sana bana allam yareppim yaE o zaman ne bizi şaapiyon burdaaaa. Hem soruyo,hem cevaplarimiza itiraz ediyo. Yuru git
bagırma sana bana allam yareppim ya
Bende iyiyimIyidir yavru, senden?
Cesmi siyahimmm 
Çekirdek çitleme smileyi olsaydı keşke
Benim deçekirdek istedi canım
Naber nevoÇekirdek çitleme smileyi olsaydı keşke
Naber bebegimmm harbihatunum benimmm
Nedenkarnım ağrıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?