Anam once simarttilar, simdi de gomduler laPaylaşaydık iyiydi yaww..
İyi işte anlaşırsınız, ben paylaşımcı değilim kocasıyla paylaşmaya dayanmadım anlıyor musun?Korkmak değil de paylaşımcıyım ben ya..
Birlikten güç doğar ama..İyi işte anlaşırsınız, ben paylaşımcı değilim kocasıyla paylaşmaya dayanmadım anlıyor musun?
Valla yaa ne duygusuz çıktın sen kuzum..O değil de benim sevgilim olsa ve peşine bi kız takılsa al senin olsun dicekmişim demek ki
Benim bu birliğe katılacak gücüm yoktu malum yalnızım evlenince ben de katılırım aranızaBirlikten güç doğar ama..
Sakatlarim yeminle oyle bir sey olsaO değil de benim sevgilim olsa ve peşine bi kız takılsa al senin olsun dicekmişim demek ki
Valla yaa ne duygusuz çıktın sen kuzum..
Ne oliyi lan, konu nereye gitti, abooo, biz mazbut bir aileyizBenim bu birliğe katılacak gücüm yoktu malum yalnızım evlenince ben de katılırım aranıza
O ne be, doktor bilal gibi konusuyor bana, o ne yapiyor acaba yaSerbest bırak geri dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
Sincap gibi depolamistir kesin, cek al bir iki taneYanlız ben sizinle yazışırken benim herif çiğ köfteleri mideye gömmüş,tam tabağa elimi uzattım tabak boş ve herifin yanağı kocamandı..
Yanlız ben sizinle yazışırken benim herif çiğ köfteleri mideye gömmüş,tam tabağa elimi uzattım tabak boş ve herifin yanağı kocamandı..
O ne be, doktor bilal gibi konusuyor bana, o ne yapiyor acaba ya
Sen niye beni gomuyor lanHex uğruna gitti çiğköfteler değdi mi şimdi?
Ben seni gömüyor çünkü çok seviyorSen niye beni gomuyor lan
Benim aşk hakkında bildiğim tek bu
Sen verecek 50 lera dahaBen seni gömüyor çünkü çok seviyor
Duj?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?