Sahibinden full+full yapili geyik!!

burnum güzel diye kıracan mı len, kıskanca bak sabah bi baktım face e 8 bildirim, noluyor dedim gece kime ne oldu acaba derken bi baktım hex benim profilii didiklemiş
len bu arada puzzle a kadar olan geçmişi okudum da giderken götüremedim ki yanımda puzzle ı burda bıraktım kalacagım yer netleşsin hele o zaman puzzle halısı da alacam öyle götürecem mecbur. her işim gibi bu da yarım kaldıo yani

Naaazzzz gel bebegiiimmm, uyuyabildin mi yolda?

yokk kuzum uyumadım da saf gibi gündüz yedim içtim bi sürü bişeyler ondan mide sızısından uyuyamadım ama enerjim yerinde sıkıntı yok o konuda, dedikoduya her daim hazırım

Oyle kirarim ben!! Fistiklarim benim

yokk kuzum uyumadım da saf gibi gündüz yedim içtim bi sürü bişeyler ondan mide sızısından uyuyamadım ama enerjim yerinde sıkıntı yok o konuda, dedikoduya her daim hazırım
Tamam burdan ya da ozelden dokul ne zaman istersen, vallahi cok bekledim sabahtan beri, sorun olmaz dersen burdan dokul hatta

Hex i everdim Naz

o zaten everik degil miydi, üstüne seni de kuma almıştı, bi tane daha mı kuma yaptı
Tamam burdan ya da ozelden dokul ne zaman istersen, vallahi cok bekledim sabahtan beri, sorun olmaz dersen burdan dokul hatta
özelden yazayım da buradan yorumlayabilirsiniz fark etmez. adam yüksek mevkilerde ya bi tanıdık çıkacak diye tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…