100 vereyim de Missi de gelsinSen verecek 50 lera daha
100 vereyim de Missi de gelsin
Kiyamam yesin birakNaptın çiğköfteleri diyorum kafayı eğdi..
Naptın çiğköfteleri diyorum kafayı eğdi..
Saat 12:42, tezimin tartisma kisminin ilk kismini bitirdim, gecenin koru danismana yolladim (kadinin umarim telinin sesi acik degildir)... Naz senin burnunu kirarim, kizim senin burnun yandan ne kadar guzel!!! Biz de kemerli burunla geziyoruz ha! Androm cikolatami begendin mi?!
Yarin geyige geliyorum, bosum, herkesi beklerim
Aynı böyleydi işte
Chipmunk
Naaazzzz gel bebegiiimmm, uyuyabildin mi yolda?
Oyle kirarim ben!! Fistiklarim benimburnum güzel diye kıracan mı len, kıskanca baksabah bi baktım face e 8 bildirim, noluyor dedim gece kime ne oldu acaba derken bi baktım hex benim profilii didiklemiş
len bu arada puzzle a kadar olan geçmişi okudum da giderken götüremedim ki yanımda puzzle ı burda bıraktımkalacagım yer netleşsin hele o zaman puzzle halısı da alacam öyle götürecem mecbur. her işim gibi bu da yarım kaldıo yani
Kızma o zaman kızılır mı bunaaaAynı böyleydi işte
Tamam burdan ya da ozelden dokul ne zaman istersen, vallahi cok bekledim sabahtan beriyokk kuzum uyumadım da saf gibi gündüz yedim içtim bi sürü bişeyler ondan mide sızısından uyuyamadımama enerjim yerinde sıkıntı yok o konuda, dedikoduya her daim hazırım
Oyle kirarim ben!! Fistiklarim benim
Kedi yedi diyor zaten,kedye kızdım..Kızma o zaman kızılır mı bunaaa
Hex i everdim Naz
özelden yazayım da buradan yorumlayabilirsiniz fark etmez. adam yüksek mevkilerde ya bi tanıdık çıkacak diye tırsıyorumTamam burdan ya da ozelden dokul ne zaman istersen, vallahi cok bekledim sabahtan beri, sorun olmaz dersen burdan dokul hatta
Iltifat niye edeyim be sanki flort edecegimiltifatını sevsinler senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?