Yok andro ile bitti naz, bakalim missiyle deniyoruz su arao zaten everik degil miydi, üstüne seni de kuma almıştı, bi tane daha mı kuma yaptı
özelden yazayım da buradan yorumlayabilirsiniz fark etmez. adam yüksek mevkilerde ya bi tanıdık çıkacak diye tırsıyorum
Missiye verdim al hayrını gör dedim artık birlikte değiliz boşum. Nağber?o zaten everik degil miydi, üstüne seni de kuma almıştı, bi tane daha mı kuma yaptı
özelden yazayım da buradan yorumlayabilirsiniz fark etmez. adam yüksek mevkilerde ya bi tanıdık çıkacak diye tırsıyorum
Iltifat niye edeyim be sanki flort edecegimGoz kalemi yakisiyor ama, kullan onu sen
Hoş geldin nazzz
Ben size iltifat etmiyorum diye küsüyonuz mu lan? Odunum ben biraz öküzüm ha ona göre bak.
Ahahha deli kustum kustum baa gozel deBen size iltifat etmiyorum diye küsüyonuz mu lan? Odunum ben biraz öküzüm ha ona göre bak.
Yok andro ile bitti naz, bakalim missiyle deniyoruz su ara
Missiye verdim al hayrını gör dedim artık birlikte değiliz boşum. Nağber?
Aldim verdim konusma kirarim agziniMissiye verdim al hayrını gör dedim artık birlikte değiliz boşum. Nağber?
iyi geceler canımcım görüşürüzzzHadi bakalım miss kaçar,iyi geceler kızlar..
Sana yakisiyor ama goz kalemi, kullan onumemlekette makyajı pek yapmam da ankara da makyajsız büfeye çıkmam tanıdık çıkar korkusuyla o yuzden göz kalemi olmadan olmaz zaten
hoşbulduk canım truecugumm
Iyi geceler canimHadi bakalım miss kaçar,iyi geceler kızlar..
Sana yakisiyor ama goz kalemi, kullan onu
Kızlar ben de kaçıcam birazdan yaa çok geç oldu sabahtan beri pc başındayım ben şu ölen bebeler gibi olcam radyasyondan beynim yamuldu. Çok geç geldin nazzz her şey yaşandı bitti saygısızca, senin de saat farkına tüküreyim hex. Oh rahatladım.
Bugun dinlenme gunum benim kizim, gec yat bugun azicik, azicikta fazla takil bilgisayarda ne varKızlar ben de kaçıcam birazdan yaa çok geç oldu sabahtan beri pc başındayım ben şu ölen bebeler gibi olcam radyasyondan beynim yamuldu. Çok geç geldin nazzz her şey yaşandı bitti saygısızca, senin de saat farkına tüküreyim hex. Oh rahatladım.
tamamdır bebegim kullanırım tabi kii
kırdı geçirdi ikimizi de şimdi gidiyorumn diyorrrnapayımm kızımmm yollar çok yagmurluydu ancak gelebildik
Bugun dinlenme gunum benim kizim, gec yat bugun azicik, azicikta fazla takil bilgisayarda ne var
Sen ellerinle verdin beni lavuk!!Kaça kadar oturdunuz burda doğru söyle
Sen sus beni aldattın.
Kaça kadar oturdunuz burda doğru söyle
Sen kuyruk sallamasaydıöoıoloohööSen ellerinle verdin beni lavuk!!
Neyse tamam saygimizi kaybetmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?