Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ben size iltifat etmiyorum diye küsüyonuz mu lan? Odunum ben biraz öküzüm ha ona göre bak.

Yok andro ile bitti naz, bakalim missiyle deniyoruz su ara

Missiye verdim al hayrını gör dedim artık birlikte değiliz boşum. Nağber?

Iltifat niye edeyim be sanki flort edecegim Goz kalemi yakisiyor ama, kullan onu sen

memlekette makyajı pek yapmam da ankara da makyajsız büfeye çıkmam tanıdık çıkar korkusuyla o yuzden göz kalemi olmadan olmaz zaten
Hoş geldin nazzz

hoşbulduk canım truecugumm

Ben size iltifat etmiyorum diye küsüyonuz mu lan? Odunum ben biraz öküzüm ha ona göre bak.

Ahahha deli kustum kustum baa gozel de... Sacmalama be, iltifat zaten gercek degil, onu zaten etme de, digerine de gerek yok bebegim, daha neler

Kızlar ben de kaçıcam birazdan yaa çok geç oldu sabahtan beri pc başındayım ben şu ölen bebeler gibi olcam radyasyondan beynim yamuldu. Çok geç geldin nazzz her şey yaşandı bitti saygısızca, senin de saat farkına tüküreyim hex. Oh rahatladım.

Sana yakisiyor ama goz kalemi, kullan onu

tamamdır bebegim kullanırım tabi kii

kırdı geçirdi ikimizi de şimdi gidiyorumn diyorrr napayımm kızımmm yollar çok yagmurluydu ancak gelebildik

Bugun dinlenme gunum benim kizim, gec yat bugun azicik, azicikta fazla takil bilgisayarda ne var

tamamdır bebegim kullanırım tabi kii

kırdı geçirdi ikimizi de şimdi gidiyorumn diyorrr napayımm kızımmm yollar çok yagmurluydu ancak gelebildik

Kaça kadar oturdunuz burda doğru söyle

Bugun dinlenme gunum benim kizim, gec yat bugun azicik, azicikta fazla takil bilgisayarda ne var

Sen sus beni aldattın.

Kaça kadar oturdunuz burda doğru söyle

7.30 arabasına bindim işte canım, zaten bizim buraya en son araba 19.30 da
tunalı da takıldık bütün gün. bayadır da gitmemiştim iyi oldu ama bi sonrakine seni de götürecem zorla, bi ara masada 10 kişi olduk nerdeyse bi sen yoktun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…