O akşam bahsettiğin iş mi? Arasana bi arkadaşını kızım ondan haber mi bekliyosun
Olsun sen ara unutmuştur belkipazartesi günü ararım ben seni gideriz beraber dedi o yüzden ondan haber bekliyorum
Olsun sen ara unutmuştur belki
Ya sen bi sor işte nolcakcanım unutmaz çünkü ortak iş yapacaz benim kadar onun da ihtiyacı var. ya derste hala, ya da adamla konuştu ama bana haber vermeyi unuttu
Ya sen bi sor işte nolcak
Ya Naz saçmalama ne demek her şeyin peşinde ben koşuyorum, koşacaksın tabi kendin için koşuyosun başkası için mi, işe girmek kolay mı?herşeyin peşinde niye ben koşuyorum yaaagörünmez miyim lan ben
Ya Naz saçmalama ne demek her şeyin peşinde ben koşuyorum, koşacaksın tabi kendin için koşuyosun başkası için mi, işe girmek kolay mı?
Doğru çok çalıştın artık dinlenmen lazımbana zengin koca bulun, evlenecem ben artık, çalışmak istemiyorum
Doğru çok çalıştın artık dinlenmen lazım
Bak o konuda katılıyorumbence insanın iş ararken geçirdiği zaman da sigortasına yansımalı, hem de yıpranma payı da olmalı
Bak o konuda katılıyorum
Ben duyuyorum iştearada doğru laf konuşuyorum demek ki ama kimse beni duymuyor
Ben duyuyorum işteYa keşke yurt dışı görevli bi işim olsa da afrikaya falan gönderseler beni
Ben çok istiyorum oraya gitmeyi, çok seviyorum kültürlerini falan. Orta ve Güney Afrika'dan bahsediyorum.afrikada napcan la, başka kıta mı kalmadı gidecek
Ben çok istiyorum oraya gitmeyi, çok seviyorum kültürlerini falan. Orta ve Güney Afrika'dan bahsediyorum.
Bilmiyorum da yüksek lisans için gitmem, çalışmak için olur olursa.yüksek lisans için olan ülkelerde var mı oralardanda bi yerler ?
kpss de bizim bölümden 1 kişi atanıyormuş la, koskoca ülkede tek mimara ihtiyaç varmışBilmiyorum da yüksek lisans için gitmem, çalışmak için olur olursa.
Ya ihtiyaca göre belirlemiyolar onu, öyle olsa eskiden bizden çok alım yapan kurumlar artık hiç almıyor ne oldu da ihtiyaç kesildi birden hiç mi emekli olan yok?kpss de bizim bölümden 1 kişi atanıyormuş la, koskoca ülkede tek mimara ihtiyaç varmış
Ya ihtiyaca göre belirlemiyolar onu, öyle olsa eskiden bizden çok alım yapan kurumlar artık hiç almıyor ne oldu da ihtiyaç kesildi birden hiç mi emekli olan yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?