- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Gelirimm yapmazsan olay çıkar baksaol yavrumgel ankaraya sana da yemek yapayım
ne kadar arada peki
Bakacaguksaol yavrumgel ankaraya sana da yemek yapayım
ne kadar arada peki
O niyemisPiiii, ote git
Yazik lan...
Yolladigin fotodaki tipe uzuldum, normal degil buyuk ihtimalle...O niyemis
geldin de yapmadık mı zalımın kızıGelirimm yapmazsan olay çıkar bak
Bakacaguk
Regl doneminde misin bu ne duygusallik,hiç o acidan bakmamistimYolladigin fotodaki tipe uzuldum, normal degil buyuk ihtimalle...
Eee napiyorsun? 7/24 yemek yemek istemek normal mi?
Ben baştan soyleyeyimde arkandan konusmak zorunda kalmayayim sonrageldin de yapmadık mı zalımın kızı
R
Ben baştan soyleyeyimde arkandan konusmak zorunda kalmayayim sonra
Yoo alakasi yok, bu durumdaki bir insana uzulurum, cok normal...Regl doneminde misin bu ne duygusallik,hiç o acidan bakmamistim
7/24 yemek yemek istemek hmmmçok mu sıkılıyosun?
Ben baştan soyleyeyimde arkandan konusmak zorunda kalmayayim sonra
Aaa turkiyeye kesin dönüş mü yapiyosunnnYoo alakasi yok, bu durumdaki bir insana uzulurum, cok normal...
Yok ara ara boyle oluyor bana, bir de az kaldi donus icin yemekler gozumun onunde ucusuyor
Evet, yuksek lisans icin gelmistim, bitiyor bu yilin sonunda, gun sayiyorum lahmacun yemek icinAaa turkiyeye kesin dönüş mü yapiyosunnn
Evet, yuksek lisans icin gelmistim, bitiyor bu yilin sonunda, gun sayiyorum lahmacun yemek icin
Bence sen de haklisin
Bence sen de haklisin
Ee cus nazo, saat 11i gecti, otur oturdugun yerdebence de sen haklısınayrıca gece gece yemek muhabbeti yaptın karnımı acıktırdın bu saatte de yenmezki yaa
Ee cus nazo, saat 11i gecti, otur oturdugun yerde
Istettiririm ben, nasil guzel fiil bu yahu?yemiyorum zaten bee, ama canımı istettin diyorum
Istettiririm ben, nasil guzel fiil bu yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?