Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ay yok diyetteyim yiyemem
Evet 8:30 olmus saat size, yeme zaten, ben kilo verirken aksam 6dan sonra hicbir sey yemeyip, bol bol su icip, gunde en az bir bardak yesil cay icip okuz gibi verirdim kilo, aklinda bulunsun... Bir de en kalorili ogunu sabah 11 ile aksam uzeri 4 arasinda yiyeceksin, aksam yemegi de hafif olmali...Ilk bir hafta acliktan yamuluyor insan ama deli gibi kilo veriliyor ve alinmiyor kolay kolay...Bir de yogurt ye bol bol... Ne biliyorsam yazdim, benden bu kadar!

Hepsini uyguluyorum zaten şekerim boyum 1.63 kilom 63,5 tu. Bu şekilde 57 ye düştüm. 54-55 olsam iyi olacak. Zor iş diyet niyeti bozup adanalara,iskenderlere saldirdigim da olmuyo degil

Hepsini uyguluyorum zaten şekerim boyum 1.63 kilom 63,5 tu. Bu şekilde 57 ye düştüm. 54-55 olsam iyi olacak. Zor iş diyet niyeti bozup adanalara,iskenderlere saldirdigim da olmuyo degil
2 haftada falan bir abartmak lazim zaten, hep soylenir ya metabolizma yavaslamasin diye...
Ben de bir ara epey kilo almistim, boyum 1.70, hep 52-55 arasi gezerdim, 60i gormustum, boyle verdim, geri de alinmiyor
Super vermissin sen de...Hatta imkanin varsa spor yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…