Naber kusum?bebekimm
Naber kusum?
Iyi aldik biletleri, 30 Aralik gunu aksam 9 gibi ucus var, 31 Aralik aksam uzeri 4 gibi Turkiyeye iniyoruziyi canım, yeni geldim eve bi bakayım buralara dedim. sen nasılsın, nasıl gidiyor ?
Iyi aldik biletleri, 30 Aralik gunu aksam 9 gibi ucus var, 31 Aralik aksam uzeri 4 gibi Turkiyeye iniyoruz
Aynen, bizimkilerin yanina gececegiz, bir iki gune de Ankarayaanaaaaa çok az kalmıııışşşyılbaşında burdasınız yani
Aynen, bizimkilerin yanina gececegiz, bir iki gune de Ankaraya
Yilbasi gunu yemekten catlamazsam tabi
Simdiden hazirlan benim icinayyy çok az kalmış çok heyecanlandım vallaaa
Simdiden hazirlan benim icin
Tugce Ankara girisine halay ekibi gonderecegim diyordu en son
Eryamanin ordaki kapidan sanirimhangi ihtişamlı kapısından gireceksen ben gelip bizzat kendim halay çekecem
Naber bebiss
Iyidir senden yavru?Naber bebiss
Deme oyle
O kadar yalnızım ki
Haaa pardon yaaaDeme oyle
Yalniz bana mangal demeyeydin iyiydi
Hah iste hiyardan yuruHaaa pardon yaaabiri ''hıyar var'' dese,elime alıp tuzu kosucam o derece açım
Ay yok diyetteyim yiyememHah iste hiyardan yuruGidip yesene gizim!
Evet 8:30 olmus saat size, yeme zaten, ben kilo verirken aksam 6dan sonra hicbir sey yemeyip, bol bol su icip, gunde en az bir bardak yesil cay icip okuz gibi verirdim kilo, aklinda bulunsun... Bir de en kalorili ogunu sabah 11 ile aksam uzeri 4 arasinda yiyeceksin, aksam yemegi de hafif olmali...Ilk bir hafta acliktan yamuluyor insan ama deli gibi kilo veriliyor ve alinmiyor kolay kolay...Bir de yogurt ye bol bol... Ne biliyorsam yazdim, benden bu kadar!Ay yok diyetteyim yiyemem
Hepsini uyguluyorum zaten şekerimEvet 8:30 olmus saat size, yeme zaten, ben kilo verirken aksam 6dan sonra hicbir sey yemeyip, bol bol su icip, gunde en az bir bardak yesil cay icip okuz gibi verirdim kilo, aklinda bulunsun... Bir de en kalorili ogunu sabah 11 ile aksam uzeri 4 arasinda yiyeceksin, aksam yemegi de hafif olmali...Ilk bir hafta acliktan yamuluyor insan ama deli gibi kilo veriliyor ve alinmiyor kolay kolay...Bir de yogurt ye bol bol... Ne biliyorsam yazdim, benden bu kadar!
2 haftada falan bir abartmak lazim zaten, hep soylenir ya metabolizma yavaslamasin diye...Hepsini uyguluyorum zaten şekerimboyum 1.63 kilom 63,5 tu. Bu şekilde 57 ye düştüm. 54-55 olsam iyi olacak. Zor iş diyet niyeti bozup adanalara,iskenderlere saldirdigim da olmuyo degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?