Sen de kaçmaya çalışırken 1m3lük bir küpün içinde durmadan duvarlara çarpıyormuş gibi hissediyor musun tek başına uğraşman gerekince?tamam bolca köpürtür oyle getirim, hatta getirirken yolda da çalkalarım ki iyice köpürsün
seni çok iyi anlıyorum dostum ya, aynı yalnızlık bende de varbi sevgilim olsaydı belki bana tv alırdı deyip duruyorum
Benim de iyi diyelim iyi olsun mertebesinde durumum
Eee nasil gidiyor?
Evet, lahmacunla birbirimize kosup sarilacagiz, o gunu bekliyorum
Onu calkalarken sen de calkalamazsan hatrim kalir
ben daha geniş olduğum için 1m3 lük kübe sığmıyorum, benim küp 2m3 lükSen de kaçmaya çalışırken 1m3lük bir küpün içinde durmadan duvarlara çarpıyormuş gibi hissediyor musun tek başına uğraşman gerekince?
Iyi is guc kosturma bir sey degismiyor ayni, ulkeye donus icin gun sayiyorum artik, bitti bitecek yuksek lisans...Iyi gidiyo bi sorunum yok cok sukur yeni geldim eve sen napiyosun canim
Tamam ayranionu hiç beceremem ya, görüntü kirliliği yapmayayım şimdi
ben daha geniş olduğum için 1m3 lük kübe sığmıyorum, benim küp 2m3 lük
Iyi is guc kosturma bir sey degismiyor ayni, ulkeye donus icin gun sayiyorum artik, bitti bitecek yuksek lisans...
Sen de yuksek lisans yapiyordun sanki di mi? Ne alemde?
Tamam ayraniNeverOne 'a ver o vakit, calkalama isi onun
Iyi bari gecmis bitmis, benim de bitti sayilir...Benim y.lisans biteli cok oldu canim 2.uni okuyorum ayni zamanda calisiyorum nerdesin ki sen suan?
Ne yaptın?
Ne yaptın?
Oturuyorum ne yapayım.temizlik yapmam lazım, üşeniyorum.
sen ne yapıyosun ?
Aslında biraz işim vardı şimdi hatırladımgel bana yardım et temizlik yaparken
Aslında biraz işim vardı şimdi hatırladım
Yap o zaman yiyip yiyip dağıtmışındün kestane yedik her yeri batırdım yapmam lazım
Yap o zaman yiyip yiyip dağıtmışın
Ne gelicem bana ne, ben kestane falan görmedimoff evet yaaayardıma da gelmiyorsun zaten
Ne gelicem bana ne, ben kestane falan görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?