Tamam canim gorusuruz.Benim cikmam gerek cocuklari doyurayim goruselim yine ,
Olabilir aslinda, yazilisi nasil bilmiyorum ama su cauntr tarzda mobilyalar varya bayiliyorum onlaraGuzel esyalarim olsun istiyorum almisken yatak odasi takimlari da cok pahali aslinda boyle parca parca almak daha ii degilmi 2 komidin bi dolap alsam bunun yanina iyi olmazmiki
Evet bende country tarzini cok seviyorym canim bu bazanin yanina yine bordo puf beyaz country dolap ve komidin alsam nasil olurOlabilir aslinda, yazilisi nasi ama su cauntr tarzda mobilyalar varya bayiliyorum onlara
Harika olur ama cok esya alma bence birazinida ilerde kocanla alirsinEvet bende country tarzini cok seviyorym canim bu bazanin yanina yine bordo puf beyaz country dolap ve komidin alsam nasil olur
kocam =)Harika olur ama cok esya alma bence birazinida ilerde kocanla alirsin
Niyeki hatun, kelmisin kormusun , vardir seninde biryerlerde ruh ikizin, sakin benim gibi ruh okuzu bulma ama emikocam =)
evlenecegımı sanmıyorum
hıcbırı degılım sansım ıyı calısmıyor sadeceNiyeki hatun, kelmisin kormusun , vardir seninde biryerlerde ruh ikizin, sakin benim gibi ruh okuzu bulma ama emi
Oo lorin nerelerdesin ya ne zamandır yoktun? iyiyim ben senden naber?
Bence sen bunalimli bir donem geciriyosun ama hepsi gecer onemli olan sensin ve sagliginhıcbırı degılım sansım ıyı calısmıyor sadece
Oo lorin nerelerdesin ya ne zamandır yoktun? iyiyim ben senden naber?
Eee?kitabı bitirdim
banlıydım canım,Oo lorin nerelerdesin ya ne zamandır yoktun? iyiyim ben senden naber?
bunalım hayat felsefem halıne geldı zatenBence sen bunalimli bir donem geciriyosun ama hepsi gecer onemli olan sensin ve sagligin
hangı kıtabı bıtırdınkitabı bitirdim
Sebebi neydi?banlıydım canım,
ondan gelemedım
Tamam tatlimbunalım hayat felsefem halıne geldı zaten
o degılde esya secelım ya
bıtanesıyle tartıstık ondanSebebi neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?