Sahibinden full+full yapili geyik!!

İyiyim kuzu senden naber?
Siyasetteki anlattigini anlamayan veya anlamak istemeyen insanlarla daha fazla muhattap olmamak icin kendime telkinlerde bulunmak su anda yaptigim ama genel olarak hala hastayim, boyle bir karin agrisi olamaz, surekli bir kramp hali kivraniyorum...
Yarin da disari cikmamiz lazim, ne pok yiyecegim bilmiyorum

Karın ağrısı ne iş?
Siyasette hangi konudasın?
Yarın napıcaksınız?

Karın ağrısı ne iş?
Siyasette hangi konudasın?
Yarın napıcaksınız?
Oncelikle baska hicbir gazeteye ropartaj vermiyorum, size saygim sonsuz bu yuzden evet dedim bunu oncelikle belirtmek isterim...
Sorulariniza gelince;

1. Bilmiyorum karin agrilari cekiyorum, gogsumden kasiklara kadar sanci ve kramp var, usutmem bile bir sacma...
2. Cumhuriyetin karikatur destegiyle ile ilgili konu...
3. Benim yavuklu 26.sinda ise basliyor, daha yeni belli oldu hem onun icin hem benim icin belgeleri toparlamak lazim, fotodur, adli sicil kaydidir vs. Onlar icin cikacagiz sabahtan...

Umarim ropartaji kesip kirpip goguslerim silikon degile donmez ropartajim, saygilar

Bir doktora görünmesen mi keşke? Geçmiş olsun beybi, buraları ayazı vurdu seni
Ben yorum yapıp geçtim o konuya sonra ortalık karıştıysa bilmiyorum.
Hadi hayırlı olsun ya sevindim, demiştim ben sana çabuk bulur diye. İyi iyi o da halloldu sen de başlayınca ilk maaşları da alınca biraz nefes alırsınız artık.

Ya epey azaldi ve direkt usutme...
Doktor icin kayitli degilim ya buraya ikametgahlar hala teee nerde, saglik sigortasi da yok hastahaneye gitsem, azalinca sallamadim...
Benden once basliyor dana, aynen super oldu kuzum, onumuzu gorduk, bedelliyi de odeyecegiz, ikimiz de baslayinca pamuk gibi oluruz artik...
Ilk maaslar gelince alisverise cikalim seninle

Bence de çıkalım Hediye alacağım millete zaten ilk maaş ona gidecek. Çok zevkli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…