İnşallah kuzum.
ayy hadi inşallah yaa, ben de şubat ayında maaş alabilecek olsam keşke
Hoş geldin beyin, adın çok hoşSelam herkesee konu başlığı çok hoşuma gitti bi geyik topiği arıyodum uzun zamandır foruma girip etmiyorum ama gelmek istemiyor değilim tekrardan buralara beni d e alır mısınız aranızaa?
Kimseyi de tanımıyorumama tanışabilirim tanımaya çalışırım
Hoş geldin beyin, adın çok hoş
Buralardaydım ben de, denk geldimAyy çok teşekkür ederim bu kadar hızlı cevap beklemiyodum
İyiyim sanırımm finalleri verip memlekete geldim iyi olmam lazım :)Buralardaydım ben de, denk geldim
E naber nasılsın?
Ben de iyiyim. Ah ah öğrencilik ne güzeldi.İyiyim sanırımm finalleri verip memlekete geldim iyi olmam lazım :)
Sen nasılsınn ?
Ben de iyiyim. Ah ah öğrencilik ne güzeldi.
24, lisans 2 sene öncede kaldı ama öğrencilik biter mi hiç bitmeezz.Bencede çok güzel
Yaş kaç diye sormadan edemiycem şimdi ne zamanda kaldı öğrencilik :)
24, lisans 2 sene öncede kaldı ama öğrencilik biter mi hiç bitmeezz.Senin yaş?
Ne güzel, ben de diyorum bazen uzatsaydım keşke.21 benim yaş ama geç geldim üniye ara verdim liseden sonra çalıştım derken anca birinci siniftayim :)
Okurken uzatmak da pek hoş gelmiyo insana :))Ne güzel, ben de diyorum bazen uzatsaydım keşke.
Evet okurken de öyle oluyor haklısın.Okurken uzatmak da pek hoş gelmiyo insana :))
Eve mi?ben yarın gidiyorum
Git bakalım, umarım güzel haberlerle dönersin.
Git bakalım, umarım güzel haberlerle dönersin.
İyiyim, kışlıklarımla boğuştum tüm gün.inşallah kuzum sagolsen nasılsın, napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?