Su sosyetik pazara ben hic gitmedim lan, gotursene beni bir ara aplaHayır pazardan
Hangisine?Su sosyetik pazara ben hic gitmedim lan, gotursene beni bir ara apla
Daha once hic gitmedigim bir tanesine...Hangisine?
Şu diye sorunca belirli bir tanesi zannettim ne bileyim.Daha once hic gitmedigim bir tanesine...
Hic gitmedim dedim yavru, nerde ne var bilmiyorum malum...
Burda okudum kusum bilmiyorsun sanki ama hic gitmedim, niyetlendim ama denk gelmedi...Şu diye sorunca belirli bir tanesi zannettim ne bileyim.
Sen burda okumadın mı?
Siz de beni dışlıyosunuz mahalleli olarakhemen bi maaşları alınca beraber alışverişe çıkıp diyip de dışlamalar falanpekiii, siz gidin ya alışverişe ben işsizim diye ezin beni, elbet fakir ama gururlu genç kızın da sizin suratınıza çarpacak parası olur bigun
Ay nazo sen begenince gordum, ropartaj yazmisim ya lahemen bi maaşları alınca beraber alışverişe çıkıp diyip de dışlamalar falanpekiii, siz gidin ya alışverişe ben işsizim diye ezin beni, elbet fakir ama gururlu genç kızın da sizin suratınıza çarpacak parası olur bigun
Dotunden dislaSiz de beni dışlıyosunuz mahalleli olarakBu hex bütün kesişim kümelerinde var onu da bi yerden dışlamamız lazım.
Siz işte aynı mahallenin çocuklarıAy nazo sen begenince gordum, ropartaj yazmisim ya la
Yok be ne dislamasi, sen tukkan acinca ben daha ona beles ogle yemegi ve caya gelcem, arami bozmam senle
Dotunden disla
Mahalleli ne lan?
Yok yok toplu konut cocuguyuz bizSiz işte aynı mahallenin çocukları
Nazo nereye kayboldu yaYok yok toplu konut cocuguyuz biz
Hakikaten sen ne aldin bize nazo?Nazo nereye kayboldu ya
Nazooo kızım gelsene sen ilk maaşını ikimizden de önce aldın biz sana böyle mi yaptık.
biz de eski tanışıklar, babası arkadaşlar diye grup kuralım hex i dışlayalımSiz de beni dışlıyosunuz mahalleli olarakBu hex bütün kesişim kümelerinde var onu da bi yerden dışlamamız lazım.
çıkarcı mısın kızım senAy nazo sen begenince gordum, ropartaj yazmisim ya la
Yok be ne dislamasi, sen tukkan acinca ben daha ona beles ogle yemegi ve caya gelcem, arami bozmam senle
Dotunden disla
Mahalleli ne lan?
Nazo nereye kayboldu ya
Nazooo kızım gelsene sen ilk maaşını ikimizden de önce aldın biz sana böyle mi yaptık.
Hakikaten sen ne aldin bize nazo?
Yuh işe girip çalışmadın mı bir süre? Lan patronundan şikayet ettiğin mesajları bulur çıkarırım şimdi.biz de eski tanışıklar, babası arkadaşlar diye grup kuralım hex i dışlayalım
çıkarcı mısın kızım sen
ben ne zaman maaş aldım be yalancılar
Ya bi git, grup ismin fiyasko bir kerebiz de eski tanışıklar, babası arkadaşlar diye grup kuralım hex i dışlayalım
Asgolsunçıkarcı mısın kızım sen
Nasil bilmemezlige yattiben ne zaman maaş aldım be yalancılar
Bosver never yaYuh işe girip çalışmadın mı bir süre? Lan patronundan şikayet ettiğin mesajları bulur çıkarırım şimdi.
Yuh işe girip çalışmadın mı bir süre? Lan patronundan şikayet ettiğin mesajları bulur çıkarırım şimdi.
Ya bi git, grup ismin fiyasko bir kere
Asgolsun
Nasil bilmemezlige yatti
Tamam be bir sey demedik15 gün çalışıp aldıgım maaştan ne olacak, o zaten o surede harcadıgım paraya gitti yani pek de bişey değişmedi benim için
Sana kıyamam ben15 gün çalışıp aldıgım maaştan ne olacak, o zaten o surede harcadıgım paraya gitti yani pek de bişey değişmedi benim için
Tamam be bir sey demedik
Sana kıyamam benBak hexin beyi hepimize depar attı senden de aynı performansı bekliyorum. Bizim maaşlara 1 ay var daha o zaman kadar vaktin var göreyim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?