Sahibinden full+full yapili geyik!!

hemen bi maaşları alınca beraber alışverişe çıkıp diyip de dışlamalar falan pekiii, siz gidin ya alışverişe ben işsizim diye ezin beni, elbet fakir ama gururlu genç kızın da sizin suratınıza çarpacak parası olur bigun

Siz de beni dışlıyosunuz mahalleli olarak Bu hex bütün kesişim kümelerinde var onu da bi yerden dışlamamız lazım.

Ay nazo sen begenince gordum, ropartaj yazmisim ya la
Yok be ne dislamasi, sen tukkan acinca ben daha ona beles ogle yemegi ve caya gelcem, arami bozmam senle
Siz de beni dışlıyosunuz mahalleli olarak Bu hex bütün kesişim kümelerinde var onu da bi yerden dışlamamız lazım.
Dotunden disla
Mahalleli ne lan?

biz de eski tanışıklar, babası arkadaşlar diye grup kuralım hex i dışlayalım
Ay nazo sen begenince gordum, ropartaj yazmisim ya la
Yok be ne dislamasi, sen tukkan acinca ben daha ona beles ogle yemegi ve caya gelcem, arami bozmam senle

Dotunden disla
Mahalleli ne lan?
çıkarcı mısın kızım sen
Nazo nereye kayboldu ya
Nazooo kızım gelsene sen ilk maaşını ikimizden de önce aldın biz sana böyle mi yaptık.

Hakikaten sen ne aldin bize nazo?

ben ne zaman maaş aldım be yalancılar

biz de eski tanışıklar, babası arkadaşlar diye grup kuralım hex i dışlayalım

çıkarcı mısın kızım sen

ben ne zaman maaş aldım be yalancılar
Yuh işe girip çalışmadın mı bir süre? Lan patronundan şikayet ettiğin mesajları bulur çıkarırım şimdi.

Yuh işe girip çalışmadın mı bir süre? Lan patronundan şikayet ettiğin mesajları bulur çıkarırım şimdi.

Ya bi git, grup ismin fiyasko bir kere

Asgolsun

Nasil bilmemezlige yatti

15 gün çalışıp aldıgım maaştan ne olacak, o zaten o surede harcadıgım paraya gitti yani pek de bişey değişmedi benim için

15 gün çalışıp aldıgım maaştan ne olacak, o zaten o surede harcadıgım paraya gitti yani pek de bişey değişmedi benim için
Sana kıyamam ben Bak hexin beyi hepimize depar attı senden de aynı performansı bekliyorum. Bizim maaşlara 1 ay var daha o zaman kadar vaktin var göreyim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…