Naber kuzum?
İyiyim yavru senden naber? Nasıl oldun ?Naber kuzum?
Iyiyim iyiyim turp gibi oldum yavrum, e-devlet sifresi, adli sicil vs. ugrasiyorum...İyiyim yavru senden naber? Nasıl oldun ?
Naber deli?
Iyiyim iyiyim turp gibi oldum yavrum, e-devlet sifresi, adli sicil vs. ugrasiyorum...
Sen naptin yavru?
Naber deli?
Ahahah eltianam odama geçtim diye trip attı şimdi yeniden onun huzurlarına gidiyorumben eve gelince biz elti gibi oluyoruz annemle yaa, ne onunla oluyor ne onsuz
Ben sana selam verememistim...Yaa benim dün netim gitti ya ama lışcam yani :)
Geç bi cevap olsa da yengecim benn
Iyiyim iyiyim turp gibi oldum yavrum, e-devlet sifresi, adli sicil vs. ugrasiyorum...
Sen naptin yavru?
Naber deli?
Ahahah elti
Git git annenle ilgilen, ben de bu sefer kavgasiz bol kahkahali muhabbetli bir surec gecirdim, arada kazara kavga etmiyoruz
Karın ağrım var biraz, ders çalışıyorum.Kizim deli misin?, sana soru sordum cevap versene, smileyini dovdurtme simdi bana
NEVER, atandın daha ne dersi çalışıyorsun?Karın ağrım var biraz, ders çalışıyorum.
Hoşgeldin bebek her zaman bekleriz.NEVER, atandın daha ne dersi çalışıyorsun?
Yüksek Lisans mı?
(samimiyete dayanarak damdan düşer gibi daldım. :) daha önce de gelmiştim buralara belki hatırlarsınız.)
Ne dersi deli?Karın ağrım var biraz, ders çalışıyorum.
Gel gel filozof her zaman bekleriz, tabi ki hatirliyoruz :)NEVER, atandın daha ne dersi çalışıyorsun?
Yüksek Lisans mı?
(samimiyete dayanarak damdan düşer gibi daldım. :) daha önce de gelmiştim buralara belki hatırlarsınız.)
yuksek lisans mi beybim?Hoşgeldin bebek her zaman bekleriz.İkinci üniversite
İkinci üniversite bebek.Ne dersi deli?
Gel gel filozof her zaman bekleriz, tabi ki hatirliyoruz :)
yuksek lisans mi beybim?
Sen bundan bahsettin bana ben unuttum ya da hatirlamiyorum...İkinci üniversite bebek.
Sen bundan bahsettin bana ben unuttum ya da hatirlamiyorum...
Anlat bir yerlerden, merak ettim
Ya ben arada bir reset atiyorum ya da dinliyormus gibi gozukup dinlemiyorum, birinden biri olmus belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?