Biz aynı burçtan olamayız yamutlaka görüşürüz de işte mesafelerle barışık değilim, bi de bugun görüştük en son ondan sanırım pek kafam yerinde degil şuanaman neyse buna da alışırım elbet, diyerek iyice küçük emrah moduna gireyim ben
Biz aynı burçtan olamayız ya
Yükselenin ne senin?benim yaş 30 olduğu için artık yükselenimin özelliklerini de taşıyorum
Senin burcun ne şekerim? Konu dışı kalma.Kaybolmaz inşallah ya :)
Cesmi siyahimmmterazi
terazi
Selam kizlarr
Naber canimm nasilsinHmm terazi duygusal mı oluyormuş? Anlıyormuşum gibi sordum ama
Selam harbi
Cesmi siyahimmm
Hmm terazi duygusal mı oluyormuş? Anlıyormuşum gibi sordum ama
Naber kuzuummmharbişiimmmm
hiç bi fikrim yok, ben kendimi öyle kandırıyorum sanırım
İyiyim sen? Geldi geldi, ev döşemekle uğraşıyorNaber canimm nasilsinhex nerelerde,geldi mi türkiyeye
Naber kuzuummm
Bende iyiyimİyiyim sen? Geldi geldi, ev döşemekle uğraşıyor
Aynen canim 10 nomero sayilmam ama iyiyim isteiyi diyelim iyi olsun bebekim, senden naber
Hem aşırı derecede duygusal hem de aşırı derecede eğlenceli bir insandır. Ağlamayı seven, kolayca göz yaşı döken bir çok Terazi vardır. Ancak bir anda her şey değişir ve eğlenmeye başlar. Her şeyi geride bırakıp, pırıl pırıl, ışıl ışıl bir insan olurlar. Neşeleri her zaman üst seviyededir. Gülmeyi, güldürmeyi sever. Tüm bunların sonucunda çoğu insan Terazinin çift karakterli olduğunu düşünebilir, ancak asla düşünüldüğü gibi değildir. Terazi burcunun duyguları aşırı derecede zengindir. İçgüdüleri sayesinde ruhsal sağlığını, fiziksel sağlığını korumasını iyi bilir.
Kaynak: http://www.teraziburcu.net/terazi-burcu-ozellikleri.html
SelamSellaaaaaaam nasilsiniz kizlar neyin dedikidusunu yapiyosunuz bakim
aynı bendensin o zaman deseneAynen canim 10 nomero sayilmam ama iyiyim iste
Eğlenceli kısmını nereye kaldırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?