1 yil olmus be!bu kadar ihmal etme buraları ama
1 yil olmus be!
Napayim ya, anca vakit buldum, bdv'ye daldim direkt zaten
yogundum kadin, gelme uzerime!insanlar işyerinde giriyorlar buraya, sen amerikalardan girebildin Türkiye'ye gelince kayboldun
Iyidir beybi senden naber. Özledim be.Bibigim gelmiisss
Naber lan?
AynenIyidir beybi senden naber. Özledim be.
bu nurdiden ekmek cikmaz, agir kanli kadin, bir de ev falan kuracak bu kadin pehIyidir beybi senden naber. Özledim be.
yogundum kadin, gelme uzerime!
ee anlat, gelinlik baktin mi nasil alacaksin?
Evet, az daha bekleyin döneceğim size.Aynen
Gelemedim ya, evde olunca bir geleyim dalayim ortamalara dedim, sen isyerinde misin?
Kendimizi kandirmasakdur yaww daha ne gelinliği, ben henüz bunları düşünmek için çok gencim( en son yüzük bakacağım zaman bu krizlere girdiydim ben nişanlanmak için çok gencim diye )
Kendimizi kandirmasak
Hii tamamalt tarafı bikaç gün sonra 32 yaşına gireceğim, daha gencim işte
Hii tamam
Ne zamandi kiz senin dogum gunun?
Ben unuturum arada soyleyin boylebikaç güne kadar6 haziran benim doğum günüm. bu aralar bir NeverOne doğum günü de var ama hangi gündü işte hiç hatırlamıyorum
Ben unuturum arada soyleyin boyle
Harbikizin bebegi olmus ya
Ben de geyik topigine ugradim, orda ogrendim sevindimfacebook hatırlatır ya, orda görürsün
evet yaa minik harbiş oldu, daha yeni oldu gerçi sanırım
bikaç güne kadar6 haziran benim doğum günüm. bu aralar bir NeverOne doğum günü de var ama hangi gündü işte hiç hatırlamıyorum
ramazanda da gelemem de kuzum ramazandan sonra istiyorum gelmeyi. en kötü ihtimal davetiye vermeye gelirim ağustos eylül gibiBen de geyik topigine ugradim, orda ogrendim sevindim
Ankara planin yok mu senin yavru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?