Sahibinden full+full yapili geyik!!

Höh eylul diyor

bak şimdi merak ettimm, ben araştıracağım mutlu musun
Ya cocuk galatasaray lisesi mezunu baya zeki bir eleman...
Yurtdisina gidiyor erasmusla 2 rus kiz arkadasi var, sonra cocukluk arkadasi ile karsilasiyor orda ayni eve cikiyorlar kizlardan biri bunun sevgilisi digeri de cocukluk arkadasinin sevgilisi oluyor. Sonra bu elemanin kiz arkadasi birden ortadan kayboluyor. Bunlar Turkiye'ye donuyor, donunce cocukluk arkadasi ile onun sevgilsini de araclarina takip cihazi falan takip olduruyor. Sonra ad soyad degistirip tuzlaya yerlesiyor. Burda cay bahcesinde calisiyor. Cay bahcesinin sahibi de cocuga giris kattaki daireyi veriyor; kira falan almiyor sahipsiz cocuk diye, faturalarini falan da oduyor, sigortaya borcum var deyip isyerine sigorta da yaptirmiyor, kimlik sahte zaten. Bu kadar iyilikten sonra adamin karisini da olduruyor, nakit parasini alip kaciyor. Yunanistan sinirina az kala ben gitmekten vazgectim deyip ormanlik bir alanda iniyor. Su an kayip her yerde ariyorlar.
Cocuk hem manyakmis zaten, yillik fotosunda arkada tv de hannibal lecter falan var, yillik yorumlari falan herkes manyak gibi bahsetmis zaten adamdan... Gorsen egitimli, temiz yuzlu bir cocuk, simdi iyice tipi kaymis zaten, oyle iste...

oha resimleri falan var artık sanırım yakalanır herhalde de başka birilerinin de canını yakmasa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…