İyidir nolsun. Senden naber asıl. İş güç?Ee naber?
Anaaam hosgeldinbiri beni çağırmışşş
Iyi ya kosturmaca, bir dolu sey degisti sirkette ona ayak uydurmaya calisiyoruz.İyidir nolsun. Senden naber asıl. İş güç?
hoşbuldummmAnaaam hosgeldin
Noldu en son birilerini yolluyorlardi?Iyi ya kosturmaca, bir dolu sey degisti sirkette ona ayak uydurmaya calisiyoruz.
Kimi yolluyorlardi? Hatirlamadim kiNoldu en son birilerini yolluyorlardi?
Naber mascara, gorusemedik ne zamandir?hoşbuldummm
Naber mascara, gorusemedik ne zamandir?
8:30 gibi kalktim ya her gun oyle, tam memur oldumizimli değil misin bugün kızım yatıp uyusana sen
8:30 gibi kalktim ya her gun oyle, tam memur oldum
Kusma oraya buraya!haftasonları erken uyanınca kendimi dövesim geliyor benim ya, çalışma hayatına tüküreyim
Kadin erkek degil de direkt calisma hayati baslamasaymis ne guzel olurmusçalışmayı çıkaran bu ilk bayana ( her kimse artık!!) her gün dualar ediyorum
ya da biz doğarken söylenseymiş '' orada iş var bak haa kabul edionmu '' aslaaa , beni köşede bırakın derdim kesinKadin erkek degil de direkt calisma hayati baslamasaymis ne guzel olurmus
Olsun calisma hayati da guzeldir, verimlidir, iyi yanindan bakmak lazimya da biz doğarken söylenseymiş '' orada iş var bak haa kabul edionmu '' aslaaa , beni köşede bırakın derdim kesin
Kusma oraya buraya!
Oyle bibigim ne yapalim, egmek parasi
Takas yontemi olsa ben dolandirici olurdum ya, bu daha iyi banaparayı bulanlara zaten benim tüm sitemim. ne güzel takas yoluyla geçinir giderdi, eker biçerdik bişeyler ya poff böyle gel bütün gün otur ona buna laf anlat ,çok sıkıcı
bırk hexee yaa ne güzeli şu an çok sinirliyim arkadaşın biriyle yedik bitirdik kendimiziOlsun calisma hayati da guzeldir, verimlidir, iyi yanindan bakmak lazim
Senin meslek ne peki?
Boyle negatif dusunursen bitirirsin kendinibırk hexee yaa ne güzeli şu an çok sinirliyim arkadaşın biriyle yedik bitirdik kendimizi
yoo birazdan barışırız o sorun değil de amacım cümlenin sonuna koyduğun smile olmak istiyorumBoyle negatif dusunursen bitirirsin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?