Niye bildirim gelmiyor mu?ben mesajları görene kadar sayfa ilerliyor
Geliyorda siteye giriyorum çok kalmayıp çıkıyorum. Ondan göremiyorum sanırımNiye bildirim gelmiyor mu?
O bile umut isigi valla bir daha ben ne zaman tatil gorurum bakalim, bayramda iste
Bir de donus o kadar yogun ki, tatilde de surekli maillerdeydim zaten
Bana da paketle bi tane lazim oluriş yoğunluğu deme bana kusacam artık
alt tarafı fabrika kapısı satıyoruz ya, ne meraklıymış millet kapı almaya
OlabülüGeliyorda siteye giriyorum çok kalmayıp çıkıyorum. Ondan göremiyorum sanırım
Bana da paketle bi tane lazim olur
Hadi gozum aydinsen fabrikayı aç kapılar benden hediye
Son gun bugunhala yatıyosun evde dimi
Sayilmiyor o zaten varhaftasonu sayılmıyor mu
Sayilmiyor o zaten var
benim yokyarın da yarım gün dünyayı kurtarmaya ve kapısız fabrikalara kapı dağıtmaya devam edeceğim ben
Amma soylendik ha
Neverone nerde ya?
Antipatik diyince ben kotu oluyorumbilemiyorum da bizi hiç iplemiyor yani
Antipatik diyince ben kotu oluyorum
Gelinlik baksana kizim sen ya, taktim
Ya ne orjinalsiniz ya, ben gayet severek gezmistim, giydim cikardim giydim cikardim, cok eglenceliydi, ha ilk denedigimi dondum aldim sonunda o ayridaha kendimi hazır hissetmiyorum yaa
ben sevmiyorum ya öyle uzun uzun bakmayı, beğendiğim ilk şeyi görür alır çıkarım, şimdi gelinlikte öyle olmayacak kesin gerilecem ben de
Ya ne orjinalsiniz ya, ben gayet severek gezmistim, giydim cikardim giydim cikardim, cok eglenceliydi, ha ilk denedigimi dondum aldim sonunda o ayri
Bize onu giy de gel ya da bulusmaya, abiye konsepti yapariz, benim de var dolapta duran sevdigim 1-2 parcakarar verip aldıktan sonra ben de giyerim o ayrınişan elbiseme doyamadım mesela hala, acaba tekrar nerde giyebilirim diye plan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?