Sahibinden full+full yapili geyik!!

O bile umut isigi valla bir daha ben ne zaman tatil gorurum bakalim, bayramda iste
Bir de donus o kadar yogun ki, tatilde de surekli maillerdeydim zaten

iş yoğunluğu deme bana kusacam artık
alt tarafı fabrika kapısı satıyoruz ya, ne meraklıymış millet kapı almaya

Antipatik diyince ben kotu oluyorum
Gelinlik baksana kizim sen ya, taktim

daha kendimi hazır hissetmiyorum yaa
ben sevmiyorum ya öyle uzun uzun bakmayı, beğendiğim ilk şeyi görür alır çıkarım, şimdi gelinlikte öyle olmayacak kesin gerilecem ben de

daha kendimi hazır hissetmiyorum yaa
ben sevmiyorum ya öyle uzun uzun bakmayı, beğendiğim ilk şeyi görür alır çıkarım, şimdi gelinlikte öyle olmayacak kesin gerilecem ben de
Ya ne orjinalsiniz ya, ben gayet severek gezmistim, giydim cikardim giydim cikardim, cok eglenceliydi, ha ilk denedigimi dondum aldim sonunda o ayri

Ya ne orjinalsiniz ya, ben gayet severek gezmistim, giydim cikardim giydim cikardim, cok eglenceliydi, ha ilk denedigimi dondum aldim sonunda o ayri

karar verip aldıktan sonra ben de giyerim o ayrı nişan elbiseme doyamadım mesela hala, acaba tekrar nerde giyebilirim diye plan yapıyorum

karar verip aldıktan sonra ben de giyerim o ayrı nişan elbiseme doyamadım mesela hala, acaba tekrar nerde giyebilirim diye plan yapıyorum
Bize onu giy de gel ya da bulusmaya, abiye konsepti yapariz, benim de var dolapta duran sevdigim 1-2 parca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…