İşin ilk günü, gözlerim açılmıyorteşekkür ederim kuzum
İşin ilk günü, gözlerim açılmıyor
Umarımtatilden sonrası zor olur, yarına düzelirsin
Umarım
Konu nasıl ya, ilk kesin fake dedim ama ya gerçekse diye de yazmadan duramadım
Aynen, yok koltuğa bıçak sapladım falan!mutlaka gerçekten bunu yaşayanlar da vardır ama çıkıp da burda bu kadar açık açık yazamaz kimse diye düşünüyorum.
özellikle ölçülerim 85-60-85 ama bana zayıfla diyor kısmı çok dalga geçiliyor hissi uyandırdı ben de.
Aynen, yok koltuğa bıçak sapladım falan!
Ayrılacağım dediğinde sahura hazırlık yap diyormuşzorlamış sanki biraz. adam da mesaj atıyormuş gel evi temizle falan. göbek bağı ne de ayrılamıyor yani, çok saçma..
Ayrılacağım dediğinde sahura hazırlık yap diyormuş
Ya al annenin telefonundan at kendine mesaj o kanıtlamaz bencekız whatsap ekran görüntüsü de koymuş yaa, fake değil mi yoksa
adam bide hatun deyip duruyor, o sözden soğudum resmen
Ya al annenin telefonundan at kendine mesaj o kanıtlamaz bence
Ya benim sevgili de der arada, o yüzden bana kötü gelmiyor
Olmaz mı ya belki çoğunluk hatta!bana da kötü gelmiyor ki severim de hatta yalan değil, adamın telefonunda öyle kayıtlıyımama böyle itici demiyor, en azından ben ayrılmak istediğimde hatun sen giyin şimdi işe git, akşam da gel yeek yap demiyor yani
cidden böyle hayatlar yaşayan var ama bu kötü bişey işte. konu belki faketir bilemem ama dayak yiyip susan kadınlar var işte..
Olmaz mı ya belki çoğunluk hatta!
Ben fake olmasını değilse de bitti bu son falan diyordu umarım bunu yapabilir diye diliyorum.
Yok kız ailesiyle galiba, en son bitti diyordu ama pek inancım yokyok be ya adam hiçbişey olmamış gibi yarın kalkar kızın evine gelir, kız da yine gömleklerini ütüler
tam şimdi o konuya bakıyordum ben de. kız ayrılmış güya, adamı da engellemiş. bugün de numarasını değiştirecekmiş.Yok kız ailesiyle galiba, en son bitti diyordu ama pek inancım yok
Günaydın kuşumgünaydın
Gibi gibi dün daha iyiydimalışabildin mi tatilden sonra çalışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?