Sahibinden full+full yapili geyik!!

Umarım
Konu nasıl ya, ilk kesin fake dedim ama ya gerçekse diye de yazmadan duramadım

mutlaka gerçekten bunu yaşayanlar da vardır ama çıkıp da burda bu kadar açık açık yazamaz kimse diye düşünüyorum.
özellikle ölçülerim 85-60-85 ama bana zayıfla diyor kısmı çok dalga geçiliyor hissi uyandırdı ben de.

Aynen, yok koltuğa bıçak sapladım falan!

kız whatsap ekran görüntüsü de koymuş yaa, fake değil mi yoksa
adam bide hatun deyip duruyor, o sözden soğudum resmen
Ya al annenin telefonundan at kendine mesaj o kanıtlamaz bence
Ya benim sevgili de der arada, o yüzden bana kötü gelmiyor

Ya al annenin telefonundan at kendine mesaj o kanıtlamaz bence
Ya benim sevgili de der arada, o yüzden bana kötü gelmiyor

bana da kötü gelmiyor ki severim de hatta yalan değil, adamın telefonunda öyle kayıtlıyım ama böyle itici demiyor, en azından ben ayrılmak istediğimde hatun sen giyin şimdi işe git, akşam da gel yeek yap demiyor yani
cidden böyle hayatlar yaşayan var ama bu kötü bişey işte. konu belki faketir bilemem ama dayak yiyip susan kadınlar var işte..

Olmaz mı ya belki çoğunluk hatta!
Ben fake olmasını değilse de bitti bu son falan diyordu umarım bunu yapabilir diye diliyorum.

Olmaz mı ya belki çoğunluk hatta!
Ben fake olmasını değilse de bitti bu son falan diyordu umarım bunu yapabilir diye diliyorum.

yok be ya adam hiçbişey olmamış gibi yarın kalkar kızın evine gelir, kız da yine gömleklerini ütüler

Yok kız ailesiyle galiba, en son bitti diyordu ama pek inancım yok
tam şimdi o konuya bakıyordum ben de. kız ayrılmış güya, adamı da engellemiş. bugün de numarasını değiştirecekmiş.
tek başına yaşıyormuş sanırım, ailemle aram iyi değil gibi bişey yazmış bi yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…