Sahibinden full+full yapili geyik!!

Gibi gibi dün daha iyiydim
Tatilde deliler gibi akan saatler iş yerinde geçmiyor ama o ayrı

o zaman kavramına tükürmek istiyorum ben

işler yoğunken nefes alamıyorum diye ağlyorum, şimdi ramazan diye işler sakin bu sefer de zaman geçmiyor

o zaman kavramına tükürmek istiyorum ben

işler yoğunken nefes alamıyorum diye ağlyorum, şimdi ramazan diye işler sakin bu sefer de zaman geçmiyor
Off bir de benim analiz cihazı bozuk millet o iş ne oldu bu iş ne oldu dedikçe eben diyesim geliyor
Aman salla ya, gelinlik baktın mı?

Off bir de benim analiz cihazı bozuk millet o iş ne oldu bu iş ne oldu dedikçe eben diyesim geliyor
Aman salla ya, gelinlik baktın mı?

bizim ramazan diye kimse birbirine bulaşmıyor, ofiste derin bir sessizlik hakim çok eğlenceli oluyor o

gelinlik intermetten bakıyorum şuan için dükkanlara gitmedim daha. düğün tarihi netleşmeden konsantre olamıyorum

Hangi modelleri beğeniyorsun, A, Prenses, Balık vs?

Hangi modelleri beğeniyorsun, A, Prenses, Balık vs?

prenses kesinlikle beğenmiyorum, büyük konuşabilirim bu konuda en pahalı gelinliği bedava verseler giymem
balık konusunda deneyip görmem lazım kararsızım, ama genelde A kesimlere gidiyor aklım. onların da kabarık olanlarına değil ama daha sade olanlarına. bunun gibi yani

Ben de balık ve A arasında kalmıştım, balık aldım ama bence A da çok zarif duruyor hatta fotodaki epey şıkmış

Ben de balık ve A arasında kalmıştım, balık aldım ama bence A da çok zarif duruyor hatta fotodaki epey şıkmış

prenses kesimler hiç ilgimi çekmiyor işte, ters dönmüş uçan balon gibi
bu modelin etekleri benim de hoşuma gitti, üst kısmı taşıyacak fizik yok ben de o yüzden o kısım için araştırmalarım devam ediyor

Üst kısmı hafif dantelli alırsın bak şöyle bir şey

Eklentiler

• indir.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 45
Onları da doldurma ihtiyaç oldukça alırsın yavaş yavaş

zaten belli başlı büyük şeylerin alınması lazım. çatal bıçak seti bardak tencere falan. bi de ütüsü süpürgesi falan var ki oyy oyy.. zor işmiş evlenmek ya siz nasıl evlendiydiniz

zaten belli başlı büyük şeylerin alınması lazım. çatal bıçak seti bardak tencere falan. bi de ütüsü süpürgesi falan var ki oyy oyy.. zor işmiş evlenmek ya siz nasıl evlendiydiniz
Biz de geldiğimizde sıfırdan kurduk hala bir dolu eksiğim var ama içime sindikçe, ihtiyacım oldukça alıyorum, hiç acelesi yok, stres yapmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…