Hayırdır bu agresiflik?
Aynensıkıldım çünkü
Aynen
Bir de bu hafta aşırı uykulu gezip duruyorum, bir ayılamadım
Ya bir söylenip durma besalak salak şeylerle oyalıyorum kendimi bende yaa, iş de yok şuan. hayat çok sıkıcı
Ya bir söylenip durma be
Ne oldu?söylenecem işte, işyerinde de sinir oldum zaten
Ne oldu?
Dur bir sakin...üstüme vazife olmayan o kadar çok iş yüklüyorlarki bana, hadi tamam diyip yapıyorum bu sefer o işlerdeki yanlış yüzünden fırça yiyorum.
mimarım ben ya, yok kargo yanlış adrese gitmiş ara düzelttir, yok telefon çaldığı zaman bak gerekli yere aktar. sekreter olmak isteseydim onca sene işsiz kalmazdım ben. valla doldum artık, başka iş bulacağımı bilsem bir dakika durmam şuan o kadar sinirliyim.
Dur bir sakin...
Haklısın ama iş garantin olmadan fevri adım atma, bakın yandan yandan görüşmelere git bir yere kapak atınca da çık olsun bitsin. Sen bunu CV'ne yazarsın kimse de ne iş yaptığını bilmez niye kısa sürede çıktın diye sorarlar.
Çok saçmaymış ama cidden
Ya her yerde aynı hemen hemen kuzu, sıkma canını...yüksek lisansa başvuracağım şimdi, belki bir ihtimal araştırma görevlisi alımı da olur onu takip ediyorum. gerçi ortalamam da çok yüksek değil ama yine de deneyeceğim şansımı.
aslında şirket sıcak samimi bi şirket, çalışma ortamım da iyi ama bu angarya işler mahvediyor beni. gerçekten çalışmak istemiyorum bikaç gündür. hele bide 5 para etmez insanlardan bu angarya işler için fırça yiyince cidden zoruma gidiyor.
başka iş bulmadan çıkamam zaten, hem çok uzun süre bekledim iş için, hem de tam düğün öncesi şımarıklık olur. ama çok sinirliyim, atamıyorum sinirimi..
Ya her yerde aynı hemen hemen kuzu, sıkma canını...
Bir kere battı mı iyice artar sinirin sallama boşver.
Aynen yüksek lisansa başvur, kapı açılır bakarsın, bir şeyler kesinleşince çıkarsın zaten.
Başladı gene karamsar karamsar konuşmayabaşka iş bakmıyordum aslında ama bakmam lazım demek ki. bu konuda bi gülemedi yüzüm
Başladı gene karamsar karamsar konuşmaya
Bakın bakın sen kenardan kenardan
Sıcak, senden?Naber?
İyi ya sistit oldum sanırım bugün hastanedeydim onunla savaşıyorumSıcak, senden?
Geçmiş olsun kuzu.İyi ya sistit oldum sanırım bugün hastanedeydim onunla savaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?