- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Yok tatlım nickimin altın da büyük harflerle yazılıydı ordan aklında kalmıştır..Aaa ben nick hatirliyorum, o zaman yeniydim, cahildim, toydum bilemedim missi
aşşkı batsın kim buldusa bunu evlerini ateş alsınAllah allah ne kadar karışabilir ki bu mesele aşk işte
Anlat sen, biz dinlerizcok karışık be bacım yılan hikayesi gibi
Koyverilecek gibi değil yaBakmadim
Son teknoloji koyver gitsin olsa ne guzel olur
Vay anasını peki madem sen öyle diyosanaşşkı batsın kim buldusa bunu evlerini ateş alsın
Aha kafa hatun bu demistim, ordan aklimda kalmisYok tatlım nickimin altın da büyük harflerle yazılıydı ordan aklında kalmıştır..
Abooovvvvv....aşşkı batsın kim buldusa bunu evlerini ateş alsın
Aynen ha iyiki sen boşayıp onu almışımAha kafa hatun bu demistim, ordan aklimda kalmis
Dogru lan, sen garantile haciKoyverilecek gibi değil yaHem ya gelen olursa hıı?
Saf biz ayrildik, missi beni aldi, sana ne oluyor, sen kaldin keklik gibi ortadaAynen ha iyiki sen boşayıp onu almışım
Saf biz ayrildik, missi beni aldi, sana ne oluyor, sen kaldin keklik gibi ortada
Gel ama bak küseriz yoksa tamam mıkızlar sizinle tanıştığıma cok memnun oldum gelip gelipr giderim buralara
şimdi cok yorgunum duş alıp uyuyum ben yarın görüşmek üzere
size iyi geyikler bol bol kaynatın
Kesin bekliyoruz, sevdim muhabbetini, iyi dinlemeler, gorusuruz canimkızlar sizinle tanıştığıma cok memnun oldum gelip gelipr giderim buralara
şimdi cok yorgunum duş alıp uyuyum ben yarın görüşmek üzere
size iyi geyikler bol bol kaynatın
Noluyo la kim kimi almış :)Saf biz ayrildik, missi beni aldi, sana ne oluyor, sen kaldin keklik gibi ortada
Sen beniNoluyo la kim kimi almış :)
Ben seni aldım ama daha senin haberin yokNoluyo la kim kimi almış :)
Bu isin sonu hayir degil ben soyliyeyimBen seni aldım ama daha senin haberin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?