Songs ohia yi severim, dinlerim de, hatta senin ilk kullanici adin nervous bride degil miydi? Dikkatimi cekmisti
Ben değilimben lazere karşıyım
yok valla bende avon ürünlerini kullanmıyoum zaten çaktırmaBen de almıyorum da sorayım dedim şu çok iyiii kesin kullanmalısınız dediğin bişey var mı diye
Songs ohia yi severim, dinlerim de, hatta senin ilk kullanici adin nervous bride degil miydi? Dikkatimi cekmisti
yok valla bende avon ürünlerini kullanmıyoum zaten çaktırma.27:
sevmiyorum ya.. cildime iyi gelmiyor ürünleri.
parfümleri vs. feln güzel bi
Parfümleri fena değil amayok valla bende avon ürünlerini kullanmıyoum zaten çaktırma.27:
sevmiyorum ya.. cildime iyi gelmiyor ürünleri.
tamam ortak yol bulabilirizBen değilim
O neden?ben lazere karşıyım
evet parfümleri güzel duş jelleri rujları felanParfümleri fena değil ama
Tamam ben yaptırayım sen yaptırmatamam ortak yol bulabiliriz
Zerre kadar agda malzemesi yok, sadece kopuk ve jilet ciddiyim, ama bakinayim bilmedigim bir sey varsa, yarin ders var konuyu oraya getiririm ben ders baslamadanSor hemen sor sorKızım sizin oralarda teknoloji ileridir orda napıyolar nası yapıyolar gir bi kliniğe sor
İşin için yardımcı oluyorum sanaevet parfümleri güzel duş jelleri rujları felanbak bana zorla övdürecek ya
Yok hacı lazer sor ağda kullanmadıklarını ben de biliyorum ben burdan götürmüştümZerre kadar agda malzemesi yok, sadece kopuk ve jilet ciddiyim, ama bakinayim bilmedigim bir sey varsa, yarin ders var konuyu oraya getiririm ben ders baslamadan
Tesekkur ederim canim, darisi basinizaallah mutlu mesut etsin canm bir yastıkda kocayın inşallah
ohh maşallah.
kimliğim bazı nedenlerden dolayı deşifre olmuştu o nedenle kapattım
Tableti duvara fırlatasım var ama onun ne suçu var??
Sakin kuzu yaTableti duvara fırlatasım var ama onun ne suçu var??
Hayır tatlım 3. değil..Oha bu 3. nicki mi vaaay missiye bakkkk
aminnn inşallah...Tesekkur ederim canim, darisi basiniza
Hadi ya kotuymus, iyi yapmissin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?