- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Evet yaaaİnternet o kadar mı kötü ya
Hayır tatlım 3. değil..
Nickimin altın da yazıyordu nervous bride..
Sorma kuzum yaa bu kadar olmazdı,bu akşam sanki özellikle yapıyor.Sakin kuzu yaTam da sinirinin ustune geldi, dur duzelir, iyice bosuna germe kendini
Ben de almıyorum da sorayım dedim şu çok iyiii kesin kullanmalısınız dediğin bişey var mı diye
Kullanmayin zaten avon, hayvanlar uzerinde test yapmayi birakmisti gene baslamis...yok valla bende avon ürünlerini kullanmıyoum zaten çaktırma.27:
sevmiyorum ya.. cildime iyi gelmiyor ürünleri.
Senin negatif enerjini hissediyo bence sakin ol 70lik teklifim hala geçerliSorma kuzum yaa bu kadar olmazdı,bu akşam sanki özellikle yapıyor.
Ben de burdan yigmistim tup tup, burdan da veet aliyorum...Yok hacı lazer sor ağda kullanmadıklarını ben de biliyorum ben burdan götürmüştüm
sus sus tamammmm valla oranın sahibi böyle dediğimii görmesin kapıya koyar benii hahahKullanmayin zaten avon, hayvanlar uzerinde test yapmayi birakmisti gene baslamis...
Ben kesinlikle kullanmiyorum...
Hop geyige geri donuyorum
Aaa ben nick hatirliyorum, o zaman yeniydim, cahildim, toydum bilemedim missiHayır tatlım 3. değil..
Nickimin altın da yazıyordu nervous bride..
Hayır son teknoloji neymiş onu öğren gerekirse oraya da giderimBen de burdan yigmistim tup tup, burdan da veet aliyorum...
Dur lazer isini ogreneyim, gerci ne alaka, buraya mi geleceksinAma gene de merak ettim, soracagim
cok karışık be bacım yılan hikayesi gibiEee angelic anlat aşk meşk durumları var mı?
Tamam cevap vermişinsus sus tamammmm valla oranın sahibi böyle dediğimii görmesin kapıya koyar benii hahah
ee havalar nasıl
cok karışık be bacım yılan hikayesi gibi
Oyle olur, sen negatif negatif durdukca daha da olur, salla keyfine bak, bunlar gecici seylerSorma kuzum yaa bu kadar olmazdı,bu akşam sanki özellikle yapıyor.
Tamam susalimsus sus tamammmm valla oranın sahibi böyle dediğimii görmesin kapıya koyar benii hahah
ee havalar nasıl
Beğene bastım geçtim affetmedimŞarkı harika klip ondan da harika..
BakmadimHayır son teknoloji neymiş onu öğren gerekirse oraya da giderimBen seni tagledim bu arada geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?