Agzimiz gozumuz dagilana kadar oynayalimüç yapalım onubu yaştan sonra koca bulursam oturursam dövsünler
üç yapalım onubu yaştan sonra koca bulursam oturursam dövsünler
Hepsi evli kuzum..olsa dükkan senin :)
Agzimiz gozumuz dagilana kadar oynayalim
Esra Erol'a çık naz
yeni çevreler mi yapsanız acaba sırf ben ve never ın hatrına
sabaha kadar oynayalım hatta
orda da adamın biri karısını öldürmüş ya, bana da öylesi denk gelir kesin, o riske giremem
Gözümde canlandırdığım profille bu hareketleri yapıyor olamazsınAhanda ben..
Ohooooo daha da fazlası bebek..Gözümde canlandırdığım profille bu hareketleri yapıyor olamazsın
Eee ama yani şimdi seni almasınlar da beni mi alsınlarOhooooo daha da fazlası bebek..
Ya bu arada nasıl canlandırdın gözünde beni?yanılıyor olabilirsin..Gözümde canlandırdığım profille bu hareketleri yapıyor olamazsın
Her türlü atraksyon var kızım bende,ne sandın???Eee ama yani şimdi seni almasınlar da beni mi alsınlar
Kesin
Neyse ya şu kadrolar belli olsun da düz memurluk doğu yazıp gidicem buralardanBurdakiler de evciliklerine devam etsinler
vuhhuuuuOhooooo daha da fazlası bebek..
Ne bileyim beyaz ten dedin mavi göz dedin siyah mıydı saçın onu hatırlamıyorumYa bu arada nasıl canlandırdın gözünde beni?yanılıyor olabilirsin..
Yok kuşum ben özellikle doğuya gidicem bıktımsen o puanla düz memurlukta izmir ankara gğbi bi yerlere gidersin yavrum doğuya degil
vuhhuuuu
Bende onlara benzemeyi isterdim hep..Ne bileyim beyaz ten dedin mavi göz dedin siyah mıydı saçın onu hatırlamıyorumBöyle liv tyler olur ne bileyim Jodi Lyn O'Keefe olur öyle bişi hayal ettiydim
Ama yine güzelsindir hadi hadiiii çakal kapmış kocayıBende onlara benzemeyi isterdim hep..
Yok kuşum ben özellikle doğuya gidicem bıktım
laf aramızda bu hatun onlardan daha güzelBende onlara benzemeyi isterdim hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?