sağol canım herşey hepimizn gönlünce olsun sana da hayırlı ramazanlar..
osman hoca hakkında bilgi istemişsin seve seve anlatayım bir kere hayatımda tanıdığım parayla pulla işi olmayan yegane doktor.. benimle o kadar çok uğraştı o kadar çok uğraştı ki anlatmam adeta benim hamile kalmamı kendisine hırs edindi ben kaç kez pes ettim ama o inat etti sonunda da oldu :)) sanırım 6-7 kez histereskopi yaptı bana ve bunların büyük kısmından para almadı, pahalı bir takım testler gerektiğinde de fakülte aracılığla yaptırmanı sağlıyor ki paran boşa gitmesin bir arkadaşımın tüm genetik testlerini fakültede yaptırdı.
bizdeki sorunu sormuşsun ne yok kiiii.. bende rezerv çok çok az endometriozis hastasıyım eşimde hareketlilik ve morfoloji yerlerde sürünüyor. ilk görüşmemizde osman hoca peşin peşin 1 kez deneriz ama yumurtan çıkmayabilir çıkmazsa boşuna para zaman harcama demişti nefret ettim o zaman kendisinden ama sonra anladım %60-70 şans verenlerin para peşinde insanın umutlarını çalan şarlatanlar olduğunu. bana hiç bir zaman ümit vermedi defalarca küstüm eşim gitti siz hiç ümit vermediğiniz için çok mutsuz küstü diye durumumu anlattı ne hissettiğini doğru yansıtırsan senin hissettiklerine önem veriyor içimi rahat ettirmek için bir akşam taa sekizde randevu verip 1 saat tüm sorularımı yanıtladı ama yine de asla boş ümitler vermedi.. ama yine de söylüyorum gülen sırtını okşayan duygusal bir insan bulamazsın karşında o işini yapıyor en büyük ciddiyetiyle ama seni umursuyor pazarları çalışacak kadar gece 11de bizzat telefon edip durumunu soracak kadar ciddiye alıyor.
benim tedavim şöyle gelişti önce histereskopi ile myom ameliyatı yaptı ardından tüp bebek denedik kasım ayında negatif oldu, ocakat tekrar deneyecektik ama myom yapışıklık kist ne varsa beni buldu bir türlü 2. tedaviye başlayamadık her ay histereskopi yaptı hoca sonra nisanda büyük umutla tedaviye başladım ama cevap alamadık bir tane bile yumurtam çıkmadı, o kadar kaybettim ki umudumu kıbrısta donasyon için merkez bile ayarladım kendi kendime ama bu arada osman hoca hiç yılmadı 3günde bir 5 günde bir çağırıyor her seferinde ilaç değiştirip denemeye devam ediyordu. ben de her seferinde olmadık arkasından küfrettim oyuncak ettin beni diye kızdım ama bir bildiği varmış çünkü o değişik tedaviler sonunda ben mayıs ayında gerçekten mucizevi bir şekilde hamile kaldım :)))
şimdi hala osman hocayla devam ediyoruz gebelik takibinde de çok titiz çok memnunum..
üff amma methiyeler düzdüm artık benden beş kuruş almaması lazım

şaka bir yana insanlara paragöz gözükmesinin nedeni ücretsiz öngörüşme yapmıyor olması sanırım çünkü tüm merkezler yapıyor ama o yapmıyor sohbet edecek vaktim yok diyor..
işte böylee varsa başka sorun seve seve cevap veririm.. git bir muayeme ol en fazla 250 tl kaybetmiş olursun..
umarım tedaviye gerek kalmadan bir mucize de seni bulur..