- Konu Sahibi nesrin_1976
cnm benim bayramdan sonra yaptırmam gereken bazı testler var onların sonucu çıkar çıkmaz gidicem allah izin verirse. hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kontrolden sonra yazamadım bir türlü kusura bakma biz kızımla iyiyiz çok şükür.. herşey normal ve yolunda gözüküyordu 2 hafta sonra görüşmek üzere ayrıldık.. 2 hafta sonra 3lü tarama testi yapılacak. bu haftalarda artık hareketlerini hissetmeyi umuyorum..canım yarın hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyorum kendinize çok iyi bakın![]()
hayırlı olsun canım evet osman hoca artık tüm işlemleri art de yapıyor keşke bir de doğum yaptırsa orada :)))kızlar merhaba ben kesin kararımı verdim birkez daha osman hocada denicem inşallah yüzümüz güler. ayşe tüp bebek işleminide art demi yapıyor canım benim daha öncekileri bursa tüp bebekte yaptı art de yapıyorsa buna daha çok sevinicem hakkımızda hayırlısı olsun
kontrolden sonra yazamadım bir türlü kusura bakma biz kızımla iyiyiz çok şükür.. herşey normal ve yolunda gözüküyordu 2 hafta sonra görüşmek üzere ayrıldık.. 2 hafta sonra 3lü tarama testi yapılacak. bu haftalarda artık hareketlerini hissetmeyi umuyorum..
hayırlı olsun canım evet osman hoca artık tüm işlemleri art de yapıyor keşke bir de doğum yaptırsa orada :)))
rabbim bizede yaşatır inşallah bu duyguyu sende sağlıklı bi şekilde al kucağına bebeğini doğumu nerde yapıcaksın hangi hastanede yaptırıyormuş osman hoca?şimdiden çok stres yapıyorum ben ya bu seferde olmazsa inanın doktora bile gitmek istemiyorum sırf bu korku yüzünden o bekleme süreci çok zor yaa![]()
rabbim bizede yaşatır inşallah bu duyguyu sende sağlıklı bi şekilde al kucağına bebeğini doğumu nerde yapıcaksın hangi hastanede yaptırıyormuş osman hoca?şimdiden çok stres yapıyorum ben ya bu seferde olmazsa inanın doktora bile gitmek istemiyorum sırf bu korku yüzünden o bekleme süreci çok zor yaa![]()
nesrin slm cnm merhaba bende bursada yaşıyorum bende ilk denememi 1 ay önce bursa tüp bebek merkezinde yaptırdım...mutlaka duymuşsundur...şahin beyi ve osman beyi birde serbülent beyi çok duymuştum...benmde ilk denemem maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı...kısmet deilmş..yapıcak biişey yok ama bende düşünmedim deil yani acaba osman beye yada başka bii dr. Gitsemiydim acaba diye...sonra kendi kendimi avutup başkasınada gitsem eminim aynısı olurdu demekki daha anne olmak kısmetimde yokmuş dedim...allah sana bana ve isteyen tüm anne adylarına evlat versin...inşallah cnm ikinci denemelerimiz tutar...hatta kendiliğinden hamiş oluruz inşallah...bu arada ben polikistik over eşimde sperm hareketi yavaş olduğu için tedavi görüyoruz...canım tekrar hayrlı ramazanlar....
arkadaşlar mrb benim adım nesrin geçtigimiz şubat ayında acı badem dr şahin zetereoğlunda ilk tüp bebeğimi yaptırdım malesefki sonuç negatitifti biraz ara verip şimdi tekrar denemeye kaltık yanlız karar veremiyorum tekrar şahin beymi yoksa başka yerlermi araştırayım bilemedim aslında ilk şahin beyle görüştügümde ona çok güvenmiştim tabii herşey allahtan ama olmayıncada acaba dr seçimimi yanlışmı yaptım diyede düşünmüyo deil insan benim aklıma takılan çok yoğun bi dr sanki tam anlamıyla zaman ayıraramıyo hastalarına bana öyle geldi bide çook sık yurt dışına çıktıgı için hastasını başka doktorlara yönlendirmeside aklımı karıştırdı sizler ne düşünüyosunuz şahin hocaya gidipte memnun olanınız olmayanıınız varmı gercekten kafam karışık allahım kimseleri evlat hasretiyle sınamasın rabbim bütün isteyenlere ve banada hayırlı evlat nasip eylesin![]()
canım benim bende iki kez şahin beyde tüp bebek tedavisi gördüm iyi bir dr ama benim olmadı tedavilerim iptal olmuştu yumurtalarım gelişmediği için.ewt sana katılıyorum şahin bey çok yoğun gittiğim zaman 1 saat bazen 1.30saat beklediğim oluyodu daha çok strese giiryosun ve yurt dışınada çok gidiyor.şimdi tekrar denemek istiyorum ve başka bi dr.tavsiyesi üzerine osman hocaya gittim geçen hafta ben çok pozitif elektrik aldım osman hocadan bana kistlrim olduğu için 3 aylık iğne yazdı iğneler raporsuz 560 tl ama bana rapor çıkarttı hiç ücret ödemeden aldım.bence işini çok iyi yapan biri,işinde çok ciddi arkadaşında dediği gibi boş vaatler vermiyo kesinlikle git derim bir kere muayene ol.allah gönlüne göre versin canım...
arkadaşlar merhaba Allah inşallah hepimize anne olmayı nasip etsin ben de 8 yıllık evliyim ancak sadece 1 kere aşılama yaptırdık o kadar bir de şahin beye gittik tam tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik ben bir başka şehre atandım(öğretmenim) ve o da kaldı.maaşallah benim eşim de çok rahat bir insan ve hiç takmıyor hatta çokta istemiyor gibi geliyor bana ve ben bu duruma da çok üzülüyorum çünkü beni anlamıyor oysaki ben yanıp tutuşuyorum size sormak istediğim şu bizim gittiğimiz 2 doktorun ikisi de hiç bir sorunumuzun olmadığını söylüyorlar insan daha çok stres yapıyor sorun yoksa neden diyorsun acaba bize doğru düzgün tahlil yapmadılar mı diye düşünüyorum.ilk gittiğimiz doktor benden sadece kan ve idrar testi eşimden de sperm tahilili istedi size yapılan testler de mi bu kadar?ekstra bişey yaptırdınız mı?bu arada bizde seneye yaptırıcaz tüp bebek ben eşimin yanına gelince![]()
ayşecim nasılsın nasıl gidiyor canım:81::81:
iyiyim canım bebeğimin hareketlerini hala hissetmedim canım çok sıkkın bir sürü endişe içimi kemirip duruyor.. zaman sanki hiç geçmiyor, bütün yaz da hiç izin kullanmadım kendimi yorgun hissediyorum artık hasretle bayramı bekliyorum. sen de bayramdan sonra gideceksin hocaya değil mi?
canım ilk tüp bebek denememde benimde öyle oldu kan ,idrar,siperm testi okadar o kadar paldır küldür olduki afallamıştım kendimi tüp bebek tedavisinde buldum tabi hiç bişeyde bilmediğim içinde ekstra bişey gereklimi değilmi diye sordum bu ikinci denememde en azından az çok bilgi sahibi olbiliyosun busefer osman hoca nasıl bi tedavi uygulayacak bilmiyorum herşeyin hayırlısı canım allah ol deyince olacak biliyorum bizede sabırlı olmak düşüyo allah herkezin yardımcısı olsun kendine iyi bak![]()
hakkında hayırlısı canım. olsun da ister bu bayramdan sonra olsun ister kurbandan sonra olsun.. bizler beklemeye, sabretmeye alışmış kadınlarız yine bekleriz sonu hayırlı olsun da fark etmez..ayşecim nasipse bayramdan sonra osman hocaya gidip bi muayene olayım diyorum gerci benim işlerim yazın çok yoğun olduğu için kurban bayramını bulur diyede düşünüyorum esnaf olduğum icin yazın izinler sorun oluyor bakalım nasip canim kendine iyi bak
hakkında hayırlısı canım. olsun da ister bu bayramdan sonra olsun ister kurbandan sonra olsun.. bizler beklemeye, sabretmeye alışmış kadınlarız yine bekleriz sonu hayırlı olsun da fark etmez..
ben de bugün gittim hocaya şimdilik herşey yolunda gözüküyor inşallah böyle devam eder de evladımı alırım kucağıma..
arkadaşlar neler yapıyosunuz kimseden ses çıkmıyor