sahiplenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi srsy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
447
198
iyi akşamlar kızlar. 3.5 yıllık bir ilişkim var . ben sanırım çok sahiplenmeye başladım ve hayatımı git gide sevgilime göre yaşadığımı farkettim. geçmiş günlerde gördüm ki sevgilimde her şey tam tersi. sanırım ben hata yapıyorum . ne düşünüyorsunuz bu durumla ilgili kendimi nasıl frenleyebilirim?

Yanlis yapiyorsunuz. Bedelini agir odersiniz.

Alışkanlık haline gelmiş olabilir. .

iyi akşamlar kızlar. 3.5 yıllık bir ilişkim var . ben sanırım çok sahiplenmeye başladım ve hayatımı git gide sevgilime göre yaşadığımı farkettim. geçmiş günlerde gördüm ki sevgilimde her şey tam tersi. sanırım ben hata yapıyorum . ne düşünüyorsunuz bu durumla ilgili kendimi nasıl frenleyebilirim?

okulunu bitir, 3,5 yillik iliskine verdigin emekten daha fazlasini en az 15 yil okul hayatina verdin. adam gibi mezun ol, insan gibi yasa.
cok sevgililer gelir gecer; yitirilen egitim ve is firsatlari telafi olmaz.

En azından bi örnek verseydiniz de idrak etmekte bu kadar zorlanmasaydik. Özetinde özeti olmuş yazınız. Biraz daha açınız lütfen. Teşekkürler.

En azından bi örnek verseydiniz de idrak etmekte bu kadar zorlanmasaydik. Özetinde özeti olmuş yazınız. Biraz daha açınız lütfen. Teşekkürler.
Bir şey satın alacaktı. Bende maddi olarak zorlanacağını düşündüm ve uyarmaya çalıştım . Gerek yok bence buna dedim biraz da üstüne gittim sanırım sanane dedi.

Bir şey satın alacaktı. Bende maddi olarak zorlanacağını düşündüm ve uyarmaya çalıştım . Gerek yok bence buna dedim biraz da üstüne gittim sanırım sanane dedi.

Buna sahiplenmek denmez ki.

Eğer olumsuz ve kısıtlayıcı bir şey söyleseydiniz baskı kuruyorsunuz derdik.

Ama siz maddi yönden zorlanmasın diye ona iyi niyetli bir öneride bulunmuşsunuz.

İlişkiyi sahiplenmek hayatındaki insanı kısıtlamadıkça birlikteliğin gereği, sahiplenmediğiniz şeyi neden sürdüresiniz?

Asıl o aynı duygu yoğunluğunda değil ki dış kapının dış mandalıymışsınız gibi "sanane" deme kabalığında bulunmuş size.

Sorun sizde değil, onda.

Sorun sende değil ki, insan en yakın arkadaşını bile düşünüp onu uyarabilir. Çok kabaymış cidden.

Back
X