Sahte dostlardan bıktım mm bıktımmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Gerçekten çok kötüyüm ve uyuyacagım çünkü uyuyunca bari unutuyorum riyakar insanları.. Etrafımdakiler birer birer dökülüyor herkes sahte ve buna tahammülüm yok bazen intihar edenleri anlıyorum. Sevgisizlik ve şefkatsiz yaşamak o kadar zor ki. Ailen yokmu diyeceksiniz var bir kzıkardeşim 19 yasında ben 23. Kendi dünyasında yaşar o sevgilisi vardır her zaman ve karakterlerimiz çok zıt. Ben daha tutucuyum malesef o esnek daha rahat bir karakter keşke bende rahat olsaydım. Ama işte değilim.. Arkadaşlarım desem 3 tane en yakın arkadas dediğim insanlar var bunlardan birini gecen gün sildim attım bir önceki konumda yazmıştım kendisi bulusacakken bana ararım diyip aramamıs büyük ayıp etmişti. Bir diğeri bugün telefonu acmadı sonra sevgilimleyim diye mesaj attı çok mu zordu acıp iki.kelime etmek çok üzüldüm gerçekten vefa yok düşünce yok kimsede. Sonra 3. Arkadaşıma yarın için bi plan yönelttim o da mırın kırın edince tamam boşver dedim gercekten çökmüş haldeyim. Sevgilim yok o konuda da sorunluyum cok zor güveniyorum birine kafama yatan biride cıkmıyor karsıma. anladım ki ben depresyona bosuna girmemişim yalnızım gercekten cok yalnızım kırgınım ve bir o kadar yorgun. Arkadaslarıma kızgınım suan sırtımı dönsem hepten yalnız kalacağım olmuyor cidden bunalıyorum.. Allah var evet iyiki var ama kızlar cidden insan yalnız mutlu olamıyor

Sahsen bende yanimda erkek arkadasim falan varken telefonla konusmayi sevmiyorum.sevgilin yaninda ama arkadasinla dedikodu yapiorsun falan gayet itici.biraz yanindakini takmamazlik oluyor. Telefonu acmamissa vardir bir isi. Sevgilimleym dedikten snra yanlis zamanda aradigini dusunebilirdin seni takmadigini degil.

Seni takmasaydi mesaj bile atmazdi. Bence cok abartiyorsun.

Plan yapacagin Arkadasinda gezme modunda degildi belki ondan kabul etmedi teklif bekle madem.

arkadaşlara çok değer vermemek çok beklentiye girmemek lazım telefonu açmıyor mu boşveeer ne takıyosun o arayana kadar muattap olmazsın olur biter.. kendi kendine yeten bi insan olmaya çalış o zaman kimsenin saçmasapan hareketlerini kafaya takmazsın bence

Bencede sanki biraz abartmışsın.Buluşmak için mırın kırın etti dediğin arkadaşın belkide gerçekten keyfi yoktur ve gezme planı yapmakta istememiş olabilir arayıpta cevap alamadıgın arkadaşında sana dönüp bir mesajla kısaca müsait olmadıgını ifade etmiş şuan gerçekten yalnız kaldıgın için etrafındakileri vefasız görüyorsun tabi bu devirde çok fazlada vefalı insan var demek dogru olmaz zannımca ama yinede bu yalnızlık dönemin diğer insanlardan soğumana sebebiyet vermesin

Ben bir sorun göremedim ortada benimde yakın arkadaşlarım bazen açmaz telefonu hiç üstünde durmam kusursuz dost arayan dostsuz kalır insanların bizim dışımızdada hayatları var her ufak sorunda silip atarsak yanlız kalmaya razı oluruz

telefonu açmamış ama mesaj atmış.. belki müsait bir zamanda aramadın.. çok alıngan birisiniz sanırım ama bu şekilde yaparsanız etrafınızda kimse kalmaz..

Hassas oldugunuz icin biraz buyumusmu ne? Sevgili konu sahibesi gorende varini yogunu kaybetmis biri sanar simdii...derin serin nefes alin ve dusunun sevgili yapan arladas sonraaadan aciklama yapmis idare edilir...digeri yan cizmis olabilir keyfi yoktur ki bazen en yakinimizdakilere bile tahammul.edemeyiz....ve neden 3 kisi hayat bunlardan mi ibaret ?bende secerim ama kusursuz dost arayan dostsuz kalir Mevlana hz.söz uydu sanirim...siz habire sevgili yapmamakla dogru yoldasiniz buna uzulmeyin erkekler karin agrisi gibi heleki sevgiliyken....cevre edinin konusun iki muhabbet acin zamanla taanirsiniz vaardir iletisim kira ileceginiz insanlar unutmayin...hem ihtihari neden savundunuz?haramdir ölunce azaba ugrar ...bunlar bunalim icin gecerli ayni zamanda secenekli durumlar yani icinden ciklir

anlattıklarınız gayet insani haller, herkes her gün sizi pohpohlamak zorunda değil bu arkadaslık olmaz kı ozaman

Sende sirf hepten yanliz kalirim dusuncesiyle arkadasliklarini devam ettiriyorsun bu iyi bi dusuncemi samimimi sence bi dusun istersen

Sana deger verene değer ver fazla değer verdin mi bi yerleri kalkıyor Afedersin niye Yalnız kalasin ki samimi gelmiyorlarsa görüşmeyi kes ben öyle yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim tek taraflı fedakarlık olmaz

hiçbirine güleryüz gösteresim gelmiyor artık bu yüzden mutsuzum onlar yüzünden onların ise umrunda değil keşke bende bencil olsaydım nefret ediyorum hepsinden

biri sevgilisi yanında arkadşaı ile konuşmak istememiş. e doğal olarak. sizin yanınızda iken sevgilisi ile telefonla konuşsa hoş mu olur?
diğeri de belli ki müsait değil, plana dahil olmak istememiş.

bunlardan ötürü mü intihar edenleri anlar noktaya geldiniz?? abartmışsınız resmen.çıkın dolaşın, bi hava alın

pooooffffff hayatı kendi kendine zehir eden bir genc bayan daha....
kardeş bunlar normal şeyler..arkadaşın arar o dk vazgecer seni aramaz. sonra yarım saat sonra aman bilmem kim de gelsin arasak mı derler.. gidersin gitmezsin sana kalır.
sonra erkek ark. ile görüşen arkadaşın da msj atmış şükret. illlaa acıp konuşması mı lazım.. belki öpüşüyorlar.. sinemadalar hiç düşündü musait mi degil mi konuşacak durumda mı degil mi ?
peki son olarak senin her yaptıgın plana herkes evet demek zorun mı? degil!

sen de tum bunları kendine dert edecek kadar ugraşsızsın demek ki..hemen kursa yazıl, hobi edin, gez dolaş tek başına da birşey yapmaya calış, sevgili edin illaa evlenmen şart degil gezmek tozmak el ele tutuşup sinemaya gitmek için bile olsa aşık olup deliler gibi sevmeden ( çünkü yaşın küçük , hemen kapıılma adamlara ) flort et.

Bence seninde bi sevgilin olsa tabularini yikarsin. Kardesini anlarsin, arkadasinin neden telefonunu acmadiginida. Arkadaslarinla buyuk sorunun yok. Mirin kirin edebilir, belki regl olmustur, belki keyfi yoktur. Herkesin dunyasinda merkez sen olamazsin ki

İnsanların her an size müsait olmalarını beklemeyin; Müsait olduklarında elbet ilgileneceklerdir.Siyam ikizi değilsiniz ki zaten olmamalısınız.Her çağırdığınızda gelecek; git dediğinizde gidecek olgusuyla mı yaşayacak arkadaşlıklarınız. Yaşınızın küçük olduğunu ve ergenlık donemınde oldugunuzu dusunuyorum.

Sıkma caninii bnde dost bulamadım

canım kazık yiye yiye yememeyi öğreneceksin.ozman güvenmemyide öğreneceksin. hiççççç depresyona gerek yok .nice insanlar var severek guvenerek evlendikleei insanlar aldatıyor nice ana baba kendi cocugunu istismar ediyor.demek ki neymiş insan çiğ süt emmiş ve herzaman hata yapabilir .bir kere insan kendinin sahibi olan Allaha bile isyan ediyor .oyuzden şunu düsün insanlaradan herzaman kötü seyler görwbilin ama sen o nesafeni koru ki yıkılma.kendi karakterinden de ödün verme yani sahte olma menfat pesinde kosma öyle yapan asırı sekilde bir insan görürsende uzak dur bu gün sokmasaa yarın sokar.

Sizi çok iyi anlıyorum.Benzerleri başıma geldi,sevgilisinden ayrılınca arkadaşım bende onu koymadım yanıma bir daha.
Gerçek dost istiyorsanız evcil hayvan alın bence,sizi bir tek ölünce ağlatırlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…