- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Çok teşekkür ederim.Yani profilde 30’dan fazla sahte hesap var.Kimbilir kimlerin fotoları ya.Diğer hesapların ekran görüntüleri alınsın ve ilgili kişiler kendi adlarına tek tek şikayetçi olsunlar bence.
Ve bir avukata mutlaka danışın, başka konular hakkında da dava açabilirsiniz.
Ruh hastası yani o kesin bence.Nerden baksanız 50’den fazla sahte hesabı vardır.Adamda ar namus kalmamış elinizden geleni yapın
Oha yani eline ne geçicek ruh hastasıRuh hastası yani o kesin bence.Nerden baksanız 50’den fazla sahte hesabı vardır.
Elimde sadece iş adresi var karısını tanımıyorum ne yazık ki.Benimde aklıma geldi onun fotolarıyla aynısını ona yapmak ama herifin kendi hesabı yok.Karısına soyleyin bence birde.
Sizde ona sahte hesaplar açın
Fotoğrafları googleda aratın ve gerçek sahiplerini bulun derim. Belki aralarında avukat vs çıkar sürüm sürüm süründürü pisliği. Sosyal medyada başkanın adını soyadını v fotoğrafını tatlit ederek profil açmak bir nevi dolandırıcılığa giriyor. Diz direkt şikayetçi olun, eline tebliğkat gidince tırsar zaten. Karısı varsa ona da anlatın.Çok teşekkür ederim.Yani profilde 30’dan fazla sahte hesap var.Kimbilir kimlerin fotoları ya.
Sanırım siz kızdan daha çok dert edinmissiniz.Elimde sadece iş adresi var karısını tanımıyorum ne yazık ki.Benimde aklıma geldi onun fotolarıyla aynısını ona yapmak ama herifin kendi hesabı yok.
Çok teşekkür ederim.Eşine söylese daha çabuk çözümlenecek her şeyde işte benim kuzenin huyları.O pisliğin amacı huzursuzluk çıkartmak zaten o yüzden yapıyor.İstiyor ki eşi kendisine çatsın üstüne sıçrasın.Maalesef hukuki bilgim yok ama en kisa surede esine durumu bildirsin. Allah korusun, esine baska bi yerden denk gelirse cok zor açıklarsınız durumu. Inanilmaz haklısıniz bu konuda, azicik bile olsa haksiz duruma dusmemek icin hemen soyleyin. Cok gecmis olsun insallah en kisa surede kurtulursunuz bu kotu insandan.
Yani akrabam diyede sinirlendim benim fotomu kullanmasınada sinirlendim.Eşi başkasından duyarsa araları açılır diyede takıyorum.Çok sıkıntılar çekti yıllarca şimdi tam mutluluğu bulmuşken bu şerefsizin gölge düşürmesine izin vermemSanırım siz kızdan daha çok dert edinmissiniz.
eşine anlatsaymis keşkeYani akrabam diyede sinirlendim benim fotomu kullanmasınada sinirlendim.Eşi başkasından duyarsa araları açılır diyede takıyorum.Çok sıkıntılar çekti yıllarca şimdi tam mutluluğu bulmuşken bu şerefsizin gölge düşürmesine izin vermem
O yüzden ben kendim için açılan hesabı şikayet edeyim kuzeniminkinide o arada söylerim diye düşünüyorum.Diğer arkadaşlarla iletişime geçtim onlarda şikayetçi olacakmış.eşine anlatsaymis keşke
Avukat işin içine girerse sizin değil onun baslatmasi daha yararli olur.
Ve esi zaten öğrenir
baskasının adına vekalet olmadan dava acamazsınız sadece kendı adınıza acabılırsınız dıger hesaplar kendı adlarına sıkayet edebılırlerO yüzden ben kendim için açılan hesabı şikayet edeyim kuzeniminkinide o arada söylerim diye düşünüyorum.Diğer arkadaşlarla iletişime geçtim onlarda şikayetçi olacakmış.
Tamamda zaten delil cekmemissiniz nasıl soyleyeceksiniz. Ss alamadim dediniz. Ayrıca sizden ziyade o kız basvurursa daha net sonuç alnir bence. Devamli açılan sayfa onunki çünküO yüzden ben kendim için açılan hesabı şikayet edeyim kuzeniminkinide o arada söylerim diye düşünüyorum.Diğer arkadaşlarla iletişime geçtim onlarda şikayetçi olacakmış.
Kuzenim hariç 5 kişi şikayette bulunacağız.baskasının adına vekalet olmadan dava acamazsınız sadece kendı adınıza acabılırsınız dıger hesaplar kendı adlarına sıkayet edebılırler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?