Neyi yokluyorYokluyor işte görmezden gel
SeniNeyi yokluyor
Canı sıkılmış. Engelle gitsin. Ama sen de az uyanık değilsin hemen şifremi unuttum diyip son iki hanesine mı baktınHerkese iyi geceler
Bundan 4 ay önce görücü usulü tanıştığım kişi tarafından yarı yolda bırakıldım nişandan önce. Dün fake instagram hesabından yazıp iltifat etti ve çay içmek istediğini söyledi. Bende kabaca ret edip engelledim. Amacı nedir sizce ne yapmaya çalışıyor.
By arada hesabın ona ait olduğunu numarasının son iki hanesinden anladım
Benim neyimi yokluyor ki sonuçta bırakan o ilgilenmemesi gerekir
Pis karaktersiz bu kadar da ileri gideceğini düşünmezdimDuygularınla oynamaya çalışıyor izin verme.
Ay hemde iltifatlar yalvarmalar lütfen ne olur gözlerin ceylan gibi vs gibi sözlerleKomik geldi, çay içelim mi nasıl bir teklif
Ya aranmış 4 ayda kendine birisini bulamamış. Sizinle biraz daha takılmak istiyor belli, engellemek en güzel hareket. Takılmayın.Ay hemde iltifatlar yalvarmalar lütfen ne olur gözlerin ceylan gibi vs gibi sözlerle
Dalga geçiyor sizinleeAy hemde iltifatlar yalvarmalar lütfen ne olur gözlerin ceylan gibi vs gibi sözlerle
Yok dalga değil de aklınca kandırmaya çalışıyor. Kendisi öküz demekki max performansı buDalga geçiyor sizinlee
Ay hemde iltifatlar yalvarmalar lütfen ne olur gözlerin ceylan gibi vs gibi sözlerle
Sahte hesapla mı yokluyor.Hala ondamısın diye onu yokluyor cevap bile verme
Sahte hesapla yapmak saçmalık değil mi adam gibi istiyorsa karşıma çıkıp ben yeniden denemek istiyorum demesi gerekmez miYa aranmış 4 ayda kendine birisini bulamamış. Sizinle biraz daha takılmak istiyor belli, engellemek en güzel hareket. Takılmayın.
Karşına çıkıp yalvarsa dahi bu karaktersizle görüşme, geleceğini yakarsın o kadar diyeyim..Herkese iyi geceler
Bundan 4 ay önce görücü usulü tanıştığım kişi tarafından yarı yolda bırakıldım nişandan önce. Dün fake instagram hesabından yazıp iltifat etti ve çay içmek istediğini söyledi. Bende kabaca ret edip engelledim. Amacı nedir sizce ne yapmaya çalışıyor.
By arada hesabın ona ait olduğunu numarasının son iki hanesinden anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?