Hangi davranış fake hesaptan yazması mı yarı yolda bırakması mı gerçi her ikiside karaktersizlik te siz hangisini kastettiniz daha çokEğer aklınız varsa kesinlikle yeniden filan denemezsiniz. Bu ne demek olur biliyor musunuz ileride daha büyük bir travmayla yüzüstü bırakılmak demek. Bakın %100 garanti veriyorum çünkü bu davranışı yapan adamın karakteri tam olarak budur.
Tabi ki arkadaş olup konuşturucak konuyu kendine getircek unutamadığın kimse varmı falan fistan ego tatmini bu başka bir şey değilSahte hesapla mı yokluyor.
Zaten karşıma çıkmazno yüzü yok. Karaktersizliği yarı yolda bırakması mı fake hesaptan yazması mı bu aradaKarşına çıkıp yalvarsa dahi bu karaktersizle görüşme, geleceğini yakarsın o kadar diyeyim..
Aslında çok istekliydi ilgiliydi. Nişana 3 4 gğn kala benim söylediğim birkaç sözü bahane olarak öne sürüp vazgeçti.Adam niye gitti peki?
Her iki davranışı da.. Bıraktiktan sonra yazması daha da kötüZaten karşıma çıkmazno yüzü yok. Karaktersizliği yarı yolda bırakması mı fake hesaptan yazması mı bu arada
İlk bittiğinde ben fake hesaptan yazmıştım ama hesabı e posta ile kurdum. Yani ispatı olmaz ben olduğuma dair. Acaba oda ben olduğumu anladı aylar sonra bende bunu işleteyim mi dedi.Tabi ki arkadaş olup konuşturucak konuyu kendine getircek unutamadığın kimse varmı falan fistan ego tatmini bu başka bir şey değil
Sizi yokluyor. Seni cepte tutmaya çalışıyor. Yeme bunlarıHerkese iyi geceler
Bundan 4 ay önce görücü usulü tanıştığım kişi tarafından yarı yolda bırakıldım nişandan önce. Dün fake instagram hesabından yazıp iltifat etti ve çay içmek istediğini söyledi. Bende kabaca ret edip engelledim. Amacı nedir sizce ne yapmaya çalışıyor.
By arada hesabın ona ait olduğunu numarasının son iki hanesinden anladım
Tekrar istediği ve özlediğinden değil yani amaç.öylesine denemiş tepkimiHormonal gulu gulular yaşadığı bir döneme gelmişsindir.
Çok da şeetme..
Böyleleri için konu bile açmaya gerek yok öyle veya böyle bitmiş şükür edip yola devammmmHerkese iyi geceler
Bundan 4 ay önce görücü usulü tanıştığım kişi tarafından yarı yolda bırakıldım nişandan önce. Dün fake instagram hesabından yazıp iltifat etti ve çay içmek istediğini söyledi. Bende kabaca ret edip engelledim. Amacı nedir sizce ne yapmaya çalışıyor.
ben cevap vermez direkt engellerdim şimdi mi aklı başına gelmiş cevap yazmayarak daha fazla kudurmasını sağlardın.Ay hemde iltifatlar yalvarmalar lütfen ne olur gözlerin ceylan gibi vs gibi sözlerle
Herkese iyi geceler
Engelledim. Aklı başına geldiği bike yok aslında amaç boş beleş işler denemiş öylesine sanırım. Aklı başına gelse kendi hesabından yazardı. Gerçi yqzsa da birşey değişmez benim için orası ayrıben cevap vermez direkt engellerdim şimdi mi aklı başına gelmiş cevap yazmayarak daha fazla kudurmasını sağlardın.
Evde canı sıkılıyorHerkese iyi geceler
Ne duymak istiyorsun bilmiyorum ama aklın hâlâ onda belli ki. Aklının sende olmasını, yeniden gelmesini ister gibisin.Sahte hesapla yapmak saçmalık değil mi adam gibi istiyorsa karşıma çıkıp ben yeniden denemek istiyorum demesi gerekmez mi
Neden dalga geçsin ki.Ya dalga geçmiş ya da kaybettiğinin farkına varmış. Her iki durumda da o dengesize kanmayın, yolunuza bakın
Kırılan gururum onarılacak geri dönerse. Dönerse tepkim olumsuz olur çünkü işi oralara kadar getirip yarı yolda bırakması affedilemez. Onunda dönmeye yüzü olmaz zaten dönmezde. Anca böyle salakça şeyler yapar amaçsız saçmalıklarNe duymak istiyorsun bilmiyorum ama aklın hâlâ onda belli ki. Aklının sende olmasını, yeniden gelmesini ister gibisin.
Gereksiz dengesiz ve boş biri olduğundan olabilir mi ?Neden dalga geçsin ki.
Bizler böyle durumlarda doğal olarak gururumuza yenik düşüp kırılan gururumuzu onarmak için çabalıyoruz sanırim.Kırılan gururum onarılacak geri dönerse. Dönerse tepkim olumsuz olur çünkü işi oralara kadar getirip yarı yolda bırakması affedilemez. Onunda dönmeye yüzü olmaz zaten dönmezde. Anca böyle salakça şeyler yapar amaçsız saçmalıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?