Evet bırakan o olduğu için ve yarıda kaldığı için belkide hala umut ediyorum. Bu karaktersizliğini zaten yarı yolda bırakarak gösterdi zaten. İstemediğini birazda olsa belli etmedi hiç belli etseydi zaten ben hiç uzatmadan tekmeyi basardım. Belkide bunubildiği için elde edene kadar güzel sözler ilgi vs ne gerekiyorsa yaptı. Sonrada bıraktı işte. Aslında o fake hesaptan yazmadan önce silmiştim aklımdan iyiki olmadı diyordum hatta. Tekrar gelince acaba unutamadı mı istiyor mu yine gibi düşünceler geçti aklımdan ondan sonra umut etmeye başladım fake hesaptan yazdıktan sonra yaniBizler böyle durumlarda doğal olarak gururumuza yenik düşüp kırılan gururumuzu onarmak için çabalıyoruz sanırim.
Benim de sizinkine yakın bir hikayem olmuştu dört sene peşimden koşup bir süre görüştükten sonra babam istemiyor diyerek ayrılmıştı benden.
Şeytan çarpmışa dönmüştüm dört sene peşimden koşmuş o sırada aklı nerdeymiş değilmi.
Sonrasında ben evlendim çocuğum oldu, kendiside evlendi eşinin babasının hesaplarını patlattı paralarını çaldı boşandı vs. şimdıilerde diyorum ki Allah bakmış ben safım, gözüme gözüme sokmuş sopasınıda yolumuzu ayırmış.
Hiç gurur yapmayın inanın herşey bahane, olacağı yokmuş o işin kim bilir belkide Allah sizinde gözünüze gözünuze soktu sopasını hayırsiz olan yolunuzu kapattı sizin için.
umut etmeyin, yani dönse bile umut etmeyin kendi b.kunda boğulsun siz hayatiniza bakin oda uzaktan sadece stalklasın.Evet bırakan o olduğu için ve yarıda kaldığı için belkide hala umut ediyorum. Bu karaktersizliğini zaten yarı yolda bırakarak gösterdi zaten. İstemediğini birazda olsa belli etmedi hiç belli etseydi zaten ben hiç uzatmadan tekmeyi basardım. Belkide bunubildiği için elde edene kadar güzel sözler ilgi vs ne gerekiyorsa yaptı. Sonrada bıraktı işte. Aslında o fake hesaptan yazmadan önce silmiştim aklımdan iyiki olmadı diyordum hatta. Tekrar gelince acaba unutamadı mı istiyor mu yine gibi düşünceler geçti aklımdan ondan sonra umut etmeye başladım fake hesaptan yazdıktan sonra yani
bunu bekler gibisinizTekrar istediği ve özlediğinden değil yani amaç.öylesine denemiş tepkimi
Aynen öyle hem yüzü yok hemde isteği sevgisi ama işte yaptığına da anlam veremiyorum. Gel kahve içelim demekle ne yapmaya çalışıyor basit ve seviyesiz bir kız olup olmadığımı mı ölçüyor aklınca bundan ona ne eğer öyleyse.bunu bekler gibisiniz
yapmayın bunu kendinize
gerrrçekten pişman adam karşınıza gerçek kimlikle ne olursa olsun çıkar
kendini affettirmek için uğraşır
Aynen çöplük gerçek anlamda işe yaramaz bir çöplük. Ondan kimseye olmaz Bu karakterde birinden hiç bir şey olmaz.Ben olmayan şeylerin oldurmaya calisilmasinda eski eş eski sevgili eski işyeri artık görüşülmeyen eski arkadaş topunu birden çöpe atılan şeyi karistirip tekrar almaya benzetiyorum ....kötü manada değil şöyleki nasıl yipranip eskidiyse artık işlevini kaybettiyse tüm tekrarlarin sonu pişmanlık ve vakit kaybıdır tatsız dir.....her zaman yeni mekanda ferahlık yeni ibsanda rahatlık benim felsefem bu .....birşey çıkmaz o işten mana aramayın daha iyiye yol alın
kurcalamayın ne yapmak istediğini boşverinAynen öyle hem yüzü yok hemde isteği sevgisi ama işte yaptığına da anlam veremiyorum. Gel kahve içelim demekle ne yapmaya çalışıyor basit ve seviyesiz bir kız olup olmadığımı mı ölçüyor aklınca bundan ona ne eğer öyleyse.
nasıl görüyorsunuz numarasının son 4 hanesini ya? beni de takip eden fake hesaplar var nasıl görebilirim numaranın son iki hanesini?Herkese iyi geceler
Bundan 4 ay önce görücü usulü tanıştığım kişi tarafından yarı yolda bırakıldım nişandan önce. Dün fake instagram hesabından yazıp iltifat etti ve çay içmek istediğini söyledi. Bende kabaca ret edip engelledim. Amacı nedir sizce ne yapmaya çalışıyor.
By arada hesabın ona ait olduğunu numarasının son iki hanesinden anladım
Eğer hesap numara ile açıldıysa şifremi unuttum kısmından görebilir ya mailinin başını görürdünüz ya numarasının sonunu görürsünüz , ama dediğim gibi numara ile açılmadıysa hesap göremezsiniz .nasıl görüyorsunuz numarasının son 4 hanesini ya? beni de takip eden fake hesaplar var nasıl görebilirim numaranın son iki hanesini?
evet şimdi onu denedim ve eski eşimin beni fake hesaptan takip ettiğini görmüş oldum sağolasın.Eğer hesap numara ile açıldıysa şifremi unuttum kısmından görebilir ya mailinin başını görürdünüz ya numarasının sonunu görürsünüz , ama dediğim gibi numara ile açılmadıysa hesap göremezsiniz .
Tesadüfde olabilir ama ben sadece ona bakmadım aynı zamanda gerçek hesabıyla fake hesabın kuruluş tarihi aynıydı öyle emin oldumevet şimdi onu denedim ve eski eşimin beni fake hesaptan takip ettiğini görmüş oldum sağolasın.
Herkese iyi geceler
Bundan 4 ay önce görücü usulü tanıştığım kişi tarafından yarı yolda bırakıldım nişandan önce. Dün fake instagram hesabından yazıp iltifat etti ve çay içmek istediğini söyledi. Bende kabaca ret edip engelledim. Amacı nedir sizce ne yapmaya çalışıyor.
By arada hesabın ona ait olduğunu numarasının son iki hanesinden anladım
onu nasıl görüyorsun?Tesadüfde olabilir ama ben sadece ona bakmadım aynı zamanda gerçek hesabıyla fake hesabın kuruluş tarihi aynıydı öyle emin oldum
Ne güzel bugün de bir bilgi birine vesile olduevet şimdi onu denedim ve eski eşimin beni fake hesaptan takip ettiğini görmüş oldum sağolasın.
ya hiç sevmem böyle şeylerle vakit ayırmayı aslında ben ama uzun zamandır şüphelendiğim bir hesap vardı onu kontrol ettim %90 eski eşim. bitane daha hesaptan şüpheleniyorum 2 senedir beni takip eden o da sevgilisi galibaNe güzel bugün de bir bilgi birine vesile oldu
Ben yazılım konusunda kendimi çok geliştirdim çok işime yarıyorya hiç sevmem böyle şeylerle vakit ayırmayı aslında ben ama uzun zamandır şüphelendiğim bir hesap vardı onu kontrol ettim %90 eski eşim. bitane daha hesaptan şüpheleniyorum 2 senedir beni takip eden o da sevgilisi galiba
kıskanç ve kompleksi çünkü. emin değilim ama onun isminin baş harfi ile başlıyor e-mail adresi. tesadüf de olabilir. şüphelendiğim herkesi engelledim.Ben yazılım konusunda kendimi çok geliştirdim çok işime yarıyor, onun dışında eski eşini anladım da sevgilisi neden yani demek ki çok güzelsiniz ki hasetleniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?