- 7 Nisan 2016
- 312
- 300
- 33
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Çok güzel yanıtlamıssınız ne kadar ılımlı sagolun, güya barıştık bır hafta sonra zorla özür diledi yaptıklarından bagırmalarınla, bosanalm diye ben ısrar edince özür diledi yoksa alttan almaya niyeti yoktu, suan o a nasıl soğuk bakıyorum o anki halleri gözümün onunden gitmiyor, nasıl duzelırim zaman iyi gelir mi bilmiyorum hiç bu kadar sogumamıstım, çünkü hiç bu kadar ileri gitmemiştiEn büyük hata sinir anında söylenen seni sevmiyorum aslında çocuk için buradayım vs gibi şeyleri kavga bitince ciddiye almak. Kavga anında insan karşı tarafın canını acıtmak daha üste çıkmak hırsını almak için neler neler söylüyor. Sakin bir anda ben senden soğudum çocuk için buradayım dese zaten biterdi. Kavganız kıskançlık kavgası. Demekki eşinizi seviyorsunuz. Sakinleşince bir daha konuşun bence.
En büyük hata sinir anında söylenen seni sevmiyorum aslında çocuk için buradayım vs gibi şeyleri kavga bitince ciddiye almak. Kavga anında insan karşı tarafın canını acıtmak daha üste çıkmak hırsını almak için neler neler söylüyor. Sakin bir anda ben senden soğudum çocuk için buradayım dese zaten biterdi. Kavganız kıskançlık kavgası. Demekki eşinizi seviyorsunuz. Sakinleşince bir daha konuşun bence.
O mu acmis instagram hesabiniEşimle dün çok kötü kavga ettik, hiç bu kadarı olmamıştı sahte instagram güncellemesi gelmişti mailine, bunu sordum diye çok yedik birbirimizi, ve anladık ki sevgi bitmiş,
2011de tanışmıştık bu kadar mı kısa sürermiş sevgiler..
Kızım var şuan çalışmıyorum, yoksa seninle ayrılırdım dedim ver nafakamı ayrıl dedim, merak etme çocuk olmasa ne sen ne ben dururuz bu evde dedi, ne güzel seviyordum seni ben sevgi bırakmadın dedi ve anladım evlendiğimizden beri kavgalarda bağırısını, nasıl düşünmez diyordum meğer sevgi bitmiş, çocuk için duruyormuş, son mesajımı attım çocuk için durmak yararlı değil, çocugu kavgalı ortamda büyütmek daha zararlı diye, ayrılalım dedim.
Üzerime yürüdü kavga sırasında vurmaz ama yumruk kalktı yüzüme doğru ya kendimi ya senı dedı ve kızım cok agladı hepsi ı gordu suan ayrılın asa bıle uzun sure ilişki anladım.
Su içerken bardağı kırdı birbirimizin uzerıne yurudu ve 2 yasında kucucuk kızım var ne de uzuluypruö bilseniz ://
BENCE BİR YUVA BU KADAR BASİTÇE DAĞILMAMALI VE SİNİRLİLİK HALİNDE HER İKİ TARAFTA NORMAL OLARAK KIRICI OLABİLİYOR, ÖNCE BU SAHTE İNSTAGRAM HESABI İÇİN EMİN OLUN NE İÇİN VE KİM İÇİN AÇILMIŞ SONRA DÜŞÜNÜRSÜNÜZ ÖNCE SAKİNEşimle dün çok kötü kavga ettik, hiç bu kadarı olmamıştı sahte instagram güncellemesi gelmişti mailine, bunu sordum diye çok yedik birbirimizi, ve anladık ki sevgi bitmiş,
Kızım var şuan çalışmıyorum, yoksa seninle ayrılırdım dedim ver nafakamı ayrıl dedim, merak etme çocuk olmasa ne sen ne ben dururuz bu evde dedi, ne güzel seviyordum seni ben sevgi bırakmadın dedi ve anladım evlendiğimizden beri kavgalarda bağırısını, nasıl düşünmez diyordum meğer sevgi bitmiş, çocuk için duruyormuş, son mesajımı attım çocuk için durmak yararlı değil, çocugu kavgalı ortamda büyütmek daha zararlı diye, ayrılalım dedim.
Üzerime yürüdü kavga sırasında vurmaz ama yumruk kalktı yüzüme doğru ya kendimi ya senı dedı ve kızım cok agladı hepsi ı gordu suan ayrılın asa bıle uzun sure ilişki anladım.
Su içerken bardağı kırdı birbirimizin uzerıne yurudu ve 2 yasında kucucuk kızım var ne de uzuluypruö bilseniz ://
Bu evliliğin "çocuk için"kısmı nerde.Çocuk için derken,kavgalı dövüşlü patırtılı bir evliliğin çocuğa faydası neEşimle dün çok kötü kavga ettik, hiç bu kadarı olmamıştı sahte instagram güncellemesi gelmişti mailine, bunu sordum diye çok yedik birbirimizi, ve anladık ki sevgi bitmiş,
Ayrılmayın kuzucum, kızına üvey anne üvey babamı getirceksin...Beğenmediğin bu evliliği sonra mumla ararsın. Çocuğunuz var günah...Tatlı dille konuş eşinle...Eşimle dün çok kötü kavga ettik, hiç bu kadarı olmamıştı sahte instagram güncellemesi gelmişti mailine, bunu sordum diye çok yedik birbirimizi, ve anladık ki sevgi bitmiş,
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Tek çözümünuz boşanmak mı?Yazık değil mi o çocuğunuza, o emeğinize, sevginize..Eşimle dün çok kötü kavga ettik, hiç bu kadarı olmamıştı sahte instagram güncellemesi gelmişti mailine, bunu sordum diye çok yedik birbirimizi, ve anladık ki sevgi bitmiş,
En büyük hata sinir anında söylenen seni sevmiyorum aslında çocuk için buradayım vs gibi şeyleri kavga bitince ciddiye almak. Kavga anında insan karşı tarafın canını acıtmak daha üste çıkmak hırsını almak için neler neler söylüyor. Sakin bir anda ben senden soğudum çocuk için buradayım dese zaten biterdi. Kavganız kıskançlık kavgası. Demekki eşinizi seviyorsunuz. Sakinleşince bir daha konuşun bence.
Kavga anında kötü konuşmak sevgi ve tutku belirtisi olmayıp ayrıca kötü bir insan özelliğidir. Toksik ilişkileri normal gibi göstermeyiniz.BENCE BİR YUVA BU KADAR BASİTÇE DAĞILMAMALI VE SİNİRLİLİK HALİNDE HER İKİ TARAFTA NORMAL OLARAK KIRICI OLABİLİYOR, ÖNCE BU SAHTE İNSTAGRAM HESABI İÇİN EMİN OLUN NE İÇİN VE KİM İÇİN AÇILMIŞ SONRA DÜŞÜNÜRSÜNÜZ ÖNCE SAKİN
PEKİ SİZ SİNİR ANININIZDA NASIL DAVRANIYORSUNUZ ÖĞRENEBİLİR MİYİM?Kavga anında kötü konuşmak sevgi ve tutku belirtisi olmayıp ayrıca kötü bir insan özelliğidir. Toksik ilişkileri normal gibi göstermeyiniz.
PEKİ SİZ SİNİR ANININIZDA NASIL DAVRANIYORSUNUZ ÖĞRENEBİLİR MİYİM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?