Sahte instagram kavgası kötü bitti, son mesaj

Renklipuantiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
312
300
33
Eşimle dün çok kötü kavga ettik, hiç bu kadarı olmamıştı sahte instagram güncellemesi gelmişti mailine, bunu sordum diye çok yedik birbirimizi, ve anladık ki sevgi bitmiş,

2011de tanışmıştık bu kadar mı kısa sürermiş sevgiler..

Kızım var şuan çalışmıyorum, yoksa seninle ayrılırdım dedim ver nafakamı ayrıl dedim, merak etme çocuk olmasa ne sen ne ben dururuz bu evde dedi, ne güzel seviyordum seni ben sevgi bırakmadın dedi ve anladım evlendiğimizden beri kavgalarda bağırısını, nasıl düşünmez diyordum meğer sevgi bitmiş, çocuk için duruyormuş, son mesajımı attım çocuk için durmak yararlı değil, çocugu kavgalı ortamda büyütmek daha zararlı diye, ayrılalım dedim.

Üzerime yürüdü kavga sırasında vurmaz ama yumruk kalktı yüzüme doğru ya kendimi ya senı dedı ve kızım cok agladı hepsi ı gordu suan ayrılın asa bıle uzun sure ilişki anladım.

Su içerken bardağı kırdı birbirimizin uzerıne yurudu ve 2 yasında kucucuk kızım var ne de uzuluypruö bilseniz ://

En büyük hata sinir anında söylenen seni sevmiyorum aslında çocuk için buradayım vs gibi şeyleri kavga bitince ciddiye almak. Kavga anında insan karşı tarafın canını acıtmak daha üste çıkmak hırsını almak için neler neler söylüyor. Sakin bir anda ben senden soğudum çocuk için buradayım dese zaten biterdi. Kavganız kıskançlık kavgası. Demekki eşinizi seviyorsunuz. Sakinleşince bir daha konuşun bence.

Çok güzel yanıtlamıssınız ne kadar ılımlı sagolun, güya barıştık bır hafta sonra zorla özür diledi yaptıklarından bagırmalarınla, bosanalm diye ben ısrar edince özür diledi yoksa alttan almaya niyeti yoktu, suan o a nasıl soğuk bakıyorum o anki halleri gözümün onunden gitmiyor, nasıl duzelırim zaman iyi gelir mi bilmiyorum hiç bu kadar sogumamıstım, çünkü hiç bu kadar ileri gitmemişti(gece fenalaştım sanırım birikimi ancak çıktı üzüntümün.. Çok mutsuz hissediyorum umarım düzelirim..

Belki de konu sahibi de eşi de birbirini seviyordur, bilemem. Ama kötü sözler kavga sırasında söylendiyse bir şey olmaz fikrine katılmıyorum. İyi bir insan tartışmada karşı tarafın canını acıtma amaçlı bir şeyler söylemez. Kavgada kötü konuşmak, sorumsuzluk gibi, yalancılık gibi kötü bir kişilik özelliği, normalleştirmemek lazım.

O mu acmis instagram hesabini

BENCE BİR YUVA BU KADAR BASİTÇE DAĞILMAMALI VE SİNİRLİLİK HALİNDE HER İKİ TARAFTA NORMAL OLARAK KIRICI OLABİLİYOR, ÖNCE BU SAHTE İNSTAGRAM HESABI İÇİN EMİN OLUN NE İÇİN VE KİM İÇİN AÇILMIŞ SONRA DÜŞÜNÜRSÜNÜZ ÖNCE SAKİN

Konu sahibine tavsiyem de sakinleştikten sonra çift terapisine gitmeleri. Belki bir faydası olur.

ver nafakamı ayrıl demişsiniz. bence bu da hoş değil. siz de haksızsınız. sağduyulu davranmanız lazım.

Bir insan neden sahte instagram kullanir ben ona takildim. Genelde hatun tavlanak icin. Sizin esiniz neden boyle birsey yapiyor acaba?
Ikincisi sevgi bitebilir de saygiyi bitirmeyin bence.
Onun da sizi bu sekilde sindirneaine musade etmeyin.ilk once is bulun kendinize. Kendi ayaklarinizin uzerinde durun.

Bu evliliğin "çocuk için"kısmı nerde.Çocuk için derken,kavgalı dövüşlü patırtılı bir evliliğin çocuğa faydası ne

yaa şu erkeklerin dövme, el kaldırma,yumruk savurma vb gibi şiddet içerikli hareketlerinden nefret ediyorum.cahilliklerini fiziksel güçleri ile bastırmaya çalışan ezik cinsiyetler.kadınlara kalkan eller kırılsın, acize ,çocuğa,hayvanlara kalkan eller kırılsın.

Sahte instagram hesabı bu kavgayla güme gitmiş.
Eşiniz cok kurnaz.

Ayrılmayın kuzucum, kızına üvey anne üvey babamı getirceksin...Beğenmediğin bu evliliği sonra mumla ararsın. Çocuğunuz var günah...Tatlı dille konuş eşinle...

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Tek çözümünuz boşanmak mı?Yazık değil mi o çocuğunuza, o emeğinize, sevginize..
Konuşun anlasın baktınız cözemiyorsunuz iyi bir aile terapistine gidin..
Öyle her anlaşmazlıkta boşanmayı ağzınıza almayın.

Su "bosanalim" lafi tehtid olarak aslinda kullaniliyor o anda. Cocugun önünde bunlari yasiyorsunuz. Ikinizin de utanmasi lazim. Oglum 2 yasinda. Onlar herseyin farkindalar zaten

Kavga anında söylenenlere bakmayın siz
Evliliğiniz çok kötü olsaydı bence çocuk için katlanmazdı kimse birbirine nitekim biten evlilikler çocuğa rağmen bitiyor
Biraz sakinleşince konuşun eşiniz kavga sırasında sakin olamıyorsa siz sakin kalmaya çalışın
Herşey gönlünüzce olsun

Kavga anında kötü konuşmak sevgi ve tutku belirtisi olmayıp ayrıca kötü bir insan özelliğidir. Toksik ilişkileri normal gibi göstermeyiniz.

Kavga anında kötü konuşmak sevgi ve tutku belirtisi olmayıp ayrıca kötü bir insan özelliğidir. Toksik ilişkileri normal gibi göstermeyiniz.
PEKİ SİZ SİNİR ANININIZDA NASIL DAVRANIYORSUNUZ ÖĞRENEBİLİR MİYİM?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…