ben kaynanamla beraber yaşıyorum yani kaynanam dediğime bakmayın henüz evlenmedim tabi nişanlanmadımda ama gitmemi istemiyorlar annemin yanında değil de nişanlanacağım insanın yanındayım şuan, annemin rızası var bu arada kaçmam söz konusu değil arada gidiyorum zaten. annesi bazen gidiyo yemek temizlik falan bana kalıyo ben fazla yemek yapmasını beceremem bide ramazan ayı biliyosunuz, oruçluyken daha zor geliyo yemek yapmak, annesi beni gerçekten çok seviyo bi ablası bi de kardeşi var ikiside çok iyi insanlar babasıda öyle yani ailedeki herkes beni sevdi sevgilim dışında, bazıları kaynanasından soğuk davranışlar sezebilir ben sevgilimde görüyorum, aldı beni ailesinin orta yerine koydu, kendisi istediği gibi maça falan gidebiliyo, beni aldatmaz o konuda şüphem yok fakat keşke aldatsa da kıskançlıklarını başkasına yapsa, ben istediğim zaman ona sarılamam o gelir sarılır, akşam yemek o gelmeden hazır olur, bide evin temizliği var evde ne kadar çamaşır varsa iç çamaşırına kadar ütülenir, şu an bile var 1 sepet çamaşır, oruçlu oruçlu nasıl yapıcam diye düşünüyorum, ama herşeye rağmen akşam yemeğinde gözlerimin içine bakıp gülümsemesiyle bütün günün yorgunluğunu unutuyorum